Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Η ανακοίνωση του χωρισμού τους στο Instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισαν να επιλέξουν χωριστούς δρόμους μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου.

Με ένα μήνυμα στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής ανακοινώνουν πως χωρίζουν παρά τις προσπάθειες που έκαναν για να μείνουν μαζί.

Βέβαια, όπως τονίζουν στην ανάρτησή τους ήταν και θα είναι πάντα οικογένεια για χάρη των παιδιών τους. Η Σίσσυ και ο Θοδωρής επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν με αυτό τον τρόπο το χωρισμό ως ένδειξη αγάπης στον κόσμο που τους στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και σεβόμενοι τη δουλειά τους «αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε σε όλους εσάς», έγραψαν μεταξύ άλλων.

Το πρώην ζευγάρι ζητά, επίσης, διακριτικότητα στην απόφασή τους και στέλνει την αγάπη του.

Η ανάρτηση του ζευγαριού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή την δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολλή μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένεια μας κάτω από μία νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την διακριτικότητα σας απέναντι στην οικογένεια μας, σε αυτή την νέα της αρχή. Θοδωρής & Σίσσυ».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sissy ??‍? (@sissychristidou) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) on

 

 

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα