Χώρισαν (και πάλι!) Gigi Hadid – Zayn Malik!

Ένα από τα αγαπημένα μας super hot ζευγάρια της διεθνούς showbiz δεν είναι άλλο από τον Zayn Malik και την Gigi Hadid! Ο 25χρονος τραγουδιστής και το 23χρονο top-model όμως έχουν και επισήμως πια κερδίσει μία θέση στη λίστα με τα on-off ζευγάρια, αυτά που «μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε», μιας και μετρούν χωρισμούς και επανασυνδέσεις, αρκετές φορές σύμφωνα με φήμες αλλά και κάποιες επισήμως επιβεβαιωμένες από τις πλευρές τους.

Προς τι λοιπόν η αναφορά; Το δημοφιλές ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε και πάλι να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Throw it back: Τον περασμένο Μάρτη, οι δυο τους ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους επίσημα και μέσω των social media. Δεν πρόλαβε όμως να περάσει ένας μήνας και οι παπαράτσι τους εντόπισαν μαζί και πάλι να περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης! Και τώρα, ούτε έναν χρόνο μετά την επανασύνδεση, πηγές αναφέρουν στο US weekly πως χώρισαν και πάλι. Συγκεκριμένα, λένε πως «Υπάρχει πιθανότητα να τα ξαναβρούν, αλλά προς το παρόν έχουν χωρίσει».

Οι κακές γλώσσες, συγκεκριμένα, άρχισαν να διαδίδουν τέτοιες φήμες από το Νοέμβρη όταν ο Zayn Malik δεν παρευρέθηκε στο ετήσιο show της Victoria’s Secret για να υποστηρίξει την αγαπημένη του και να την δει να διανύει την πασαρέλα με…φτερά.  Τις φήμες ενίσχυσε και η αντίστοιχη απουσία της Gigi τον Δεκέμβρη από το πάρτι του τραγουδιστή για το νέο του άλμπουμ! Όσον αφορά τις μέρες των γιορτών, και πάλι δεν έκαναν κοινές εμφανίσεις, με το μοντέλο να περνά την Πρωτοχρονιά στο πάρτι που παρέθεσε η Taylor Swift, μιας και η pop star αποτελεί επί σειρά ετών αγαπημένη της φίλη.


View this post on Instagram

Just a spoon full of sugar helps 2018 go down … in the most delightful way! HAPPY NEW YEAR ! ❤️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Μία άλλη πηγή ισχυρίζεται πως η Gigi κάθε φορά που ήταν μαζί του αποκοβόταν από όλους της τους φίλους και αφιέρωνε σε αυτόν όλον της τον χρόνο και την ενέργεια. Για να αποκατασταθεί όμως κάθε αλήθεια και να μην μένουμε απλώς σε φήμες, το InStyle έχει ήδη απευθυνθεί στην επίσημη εκπροσώπηση της Hadid για να κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο και…αναμένεται απάντηση! Μέχρι τότε, μπορείτε να κάνετε shameless fangirling στον γοητευτικό Zayn!

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα