Cherry Eyed: Η απόλυτη makeup τάση της σεζόν θέλει βουργουνδί αποχρώσεις στα μάτια σας
Getty Images

Δεν αντιλέγουμε, η μαύρη σκιά είναι διαχρονική, η nude άκρως βολική και η καφέ κατάλληλη για όλες τις ώρες. Παρόλα αυτά, είναι φορές που θέλουμε το μακιγιάζ μας να έχει κάτι ιδιαίτερο και να ξεχωρίζει και η καλύτερη επιλογή για αυτές τις περιστάσεις είναι οι σκιές σε σκούρες κερασί-βουργουνδί αποχρώσεις.

Ήδη έχουμε δει πολλές celebrities να υιοθετούν το look αυτό από πέρσι που ξεκίνησε να γίνεται τάση, με το αποτέλεσμα να είναι πάντα άκρως εντυπωσιακό. Επειδή ξέρουμε όμως πως ίσως σας τρομάζει η ιδέα του να χρησιμοποιήσετε τέτοιες αποχρώσεις στο μακιγιάζ σας, συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά makeup looks που μπορείτε να κάνετε ακόμα κι αν δεν είστε ιδιαίτερα τολμηρές.


View this post on Instagram

A post shared by Katie Jane Hughes (@katiejanehughes) on


View this post on Instagram

A post shared by Violette (@violette_fr) on


View this post on Instagram

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup) on


View this post on Instagram

A post shared by Katie Jane Hughes (@katiejanehughes) on


View this post on Instagram

A post shared by Kelsey Deenihan (@kdeenihan) on

Για να πετύχετε πανεύκολα το συγκεκριμένο eye look σας προτείνουμε να προμηθευτείτε την Naked Cherry Eyeshadow Palette (53,50) της Urban Decay, που μόλις κυκλοφόρησε και είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Sephora και στο sephora.gr.urban-decay-naked-cherry-palette 1

Περιέχει 12 σκιές, από απαλές ματ και αισθησιακές μεταλλιζέ αποχρώσεις, που κυμαίνονται από το κρεμώδες ιβουάρ και το δαμασκηνί μέχρι το πιο έντονο κερασί-μαύρο.  Εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει την απόχρωση Bing – ένα ματ βαθύ ροζ που είναι ό,τι πιο hot αυτή την εποχή – και την απόχρωση Drunk Dial, ένα αστραφτερό μεταλλιζέ βουργουνδί που απογειώνει με τον πλέον αισθησιακό τρόπο το smokey eye look.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα