Νέα

CHANIOTAKIS:  Μια ελληνική εταιρεία που ξεχωρίζει

Οι λιτές minimal γραμμές, η υψηλή  αισθητική και η εξαιρετική ποιότητα των υλικών αποτελούν ταυτότητα της εταιρείας.

InStyle.gr

chaniotakis
“Το παπούτσι φανερώνει πολλά για την προσωπικότητα της γυναίκας” μας λέει ο Θοδωρής και θέλει τα σχέδια του να αποτελούν “ωδή στη μοντέρνα θηλυκότητα”. Οι λιτές minimal γραμμές, η υψηλή  αισθητική και η εξαιρετική ποιότητα των υλικών αποτελούν ταυτότητα της εταιρείας.

Ο Σπύρος μας διαβεβαιώνει ότι «η επέκταση στις διεθνείς αγορές δεν είναι εύκολη υπόθεση» και νιώθει ικανοποιημένος από την αναγνώριση του brand στο εξωτερικό, αλλά πρωτίστως από τις ίδιες τις Ελληνίδες που πλέον αντιλαμβάνονται την αξία της δουλειάς και της ποιότητας. Μίας ποιότητας που οδηγεί σε διακρίσεις, όπως αυτή που απέσπασε η επιχείρηση της οικογένειας Χανιωτάκη, στην «Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων»: την ενέργεια της COSMOTE που επιβράβευσε  ελληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις, με όραμα και ιστορία και τους  πρόσφερε  διαφημιστική προβολή  καθώς και την τεχνολογία που χρειάζονται στην επιχείρησή τους, μέσα από τα προγράμματα COSMOTE Business  One .

chaniotakis
Συνεργάτες της οικογένειας Χανιωτάκη στην επιτυχία είναι οι δυσεύρετοι πλέον τεχνίτες που γνωρίζουν τα μυστικά της κατασκευής και υποστηρίζουν το πείσμα ενάντια στη μαζική παραγωγή, καθώς κάθε ζευγάρι είναι χειροποίητο και κατ´ επέκταση μοναδικό.
Φέτος το χειμώνα για πρώτη φορά η εταιρεία παρουσιάζει ανδρική κολεξιόν για στιλάτες εμφανίσεις που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσουν.

InStyle.gr