Celine Dion: Το νέο της βήμα μας αφορά όλες!

Celine Dion: Το νέο της βήμα μας αφορά όλες!

Η Celine Dion τράβηξε όλα τα βλέμματα με τις υπέροχες εμφανίσεις που πραγματοποίησε στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Βέβαια, πολλά σχόλια προκάλεσε και η ιδιαίτερα skinny φιγούρα της, εκτός από τις στιλιστικές της επιλογές. Η ίδια αποφάσισε πως ήρθε η ώρα και για την ανακοίνωση του επόμενου βήματός της!

Περί τίνος πρόκειται; Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να γυρίσει ταινία με αυτοβιογραφικό περιεχόμενο, καθώς θα έχει θέμα την ιστορία της ζωής της και την πολύ επιτυχημένη πορεία της και την καριέρα της στο τραγούδι.

Έτσι, η Celine Dion μαζί με την δισκογραφική της εταιρεία που την υποστηρίζει σε ό,τι κι αν κάνει, βρήκαν ήδη τον τίτλο της ταινίας , ο οποίος και θα είναι: «The Power of Love». Αν θέλετε ήδη να την δείτε, θα χρειαστεί να περιμένετε, αφού η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2020 και θα είναι γαλλικής παραγωγής.

Θα περιλαμβάνει μάλιστα πολλά κομμάτια από την προσωπική της ζωή, όπως τη σχέση της με τη μητέρα της και γενικότερα την οικογένειά της, ενώ θα δούμε και κομμάτια σχετικά με τον αγαπημένο της σύζυγο, Rene Angelil, που έφυγε από τη ζωή τον προηγούμενο χρόνο, έπειτα από μια μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα