Διατροφή

Cate Blanchett: Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

Πώς καταφέρνει να είναι πάντα εντυπωσιακή; 

Ανθή Μιμηγιάννη

Ανθή Μιμηγιάννη

Cate Blanchett
Η βραβευμένη με Oscar και ξανά υποψήφια το χρυσό αγαλματίδιο ηθοποιός Cate Blanchett είναι εξοικειωμένη σε λαμπερές εμφανίσεις πάνω στο κόκκινο χαλί και για το λόγο αυτό θεωρείται πάντα κάτι το ευχάριστο όταν μοιράζεται τα μυστικά της ομορφιάς, της κομψότητας και της διατροφής της με όλες τις γυναίκες. Πώς καταφέρνει να είναι πάντα τόσο εντυπωσιακή; Ποια η σχέση της με τη μόδα και ποιους σχεδιαστές προτιμά; Ποια είναι τα διατροφικά tips της;

Συλλέξαμε δηλώσεις και χρήσιμα tips της 46χρονης σταρ του «Carol» και σας τα παρουσιάζουμε:

Μόδα και ομορφιά: 

«Στο κομμάτι της εμφάνισης ξεκινώ με ένα φόρεμα και είναι τόσες πολλές οι επιλογές…  Στο κομμάτι της ομορφιάς όμως, για κάθε περίσταση φοράω πάντα μάσκα προσώπου μέσα στη μέρα –ποτέ την τελευταία στιγμή».

«Μου αρέσει πάρα πολύ ο Armani, ο Givenchy, η Stella McCartney, ο Rodarte και o Lanvin. Μου αρέσουν πάρα πολύ επίσης και οι νέοι σχεδιαστές. Εξαρτάται από την εκδήλωση…».

«Μου αρέσει πάρα πολύ να ντύνομαι επίσημα. Όλα έχουν να κάνουν με το κοστούμι κατά την άποψή μου. Αλλά πραγματικά μπορείς να θαυμάσεις ένα όμορφο φόρεμα, αλλά να σκεφτείς: όχι ,αυτό δεν θα μου πηγαίνει, και σε καμιά περίπτωση δεν θέλεις το φόρεμα να φοράει εσένα».

Διατροφή: 

«Πίνω σπιτική λεμονάδα και ζεστό νερό μόλις ξυπνήσω».

«Αποφεύγω το σιτάρι και τα επεξεργασμέν τρόφιμα».

«Φρούτα και λαχανικά υπάρχουν καθημερινά στο μενού μου».

Γυμναστική: 

Το πρόγραμμά της ξεκινάει με 15-20 λεπτά περπάτημα διάδρομο ενώ στη συνέχεια κάνει τρέξιμο για άλλα 10-15 λεπτά και μετά κάνει ασκήσεις με βάρη. Γυμνάζει όλες τις μυικές ομάδες με μικρές αντιστάσεις (από πέντε έως είκοσι κιλά) και επαναλαμβάνει κάθε σετ ασκήσεων τουλάχιστον τρεις φορές.

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Ανθή Μιμηγιάννη