Carpisa Summer Collection 2018: H Κατερίνα Γερονικολού μας παρουσιάζει τις πιο stylish τσάντες του καλοκαιριού

Η Carpisa παρουσιάζει τη νέα ψηφιακή καμπάνια “Summer in Italy” συνδυάζοντας  για ακόμη μια φορά την ιταλική ομορφιά και παράδοση με την κομψή και ευέλικτη συλλογή από τσάντες για το καλοκαίρι 2018.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο μαγευτικό νησί της Ischia, απέναντι από τη Νάπολη, μέσα στους γραφικούς κήπους του Ποσειδώνα, στην παλιά Εκκλησία και στο υπέροχο ξενοδοχείο Regina Isabella με πρόσωπο της καμπάνιας την Κατερίνα Γερονικολού.  Το “Summer in Italy” είναι πράγματι ένα ταξίδι μέσα στην ιστορία, τις γεύσεις και τα χρώματα αυτών των τόπων, που αναδεικνύει θαυμάσια την υπέροχη αυτή συλλογή.

CARPISA-5981BΗ πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός και influencer, ταξιδεύει για ακόμη μια φορά στην Ιταλία και συμπρωταγωνιστεί στην καλοκαιρινή καμπάνια της μάρκας παρέα με την Πολωνή ηθοποιό Klaudia Halejcio, το κορυφαίο μοντέλο Fabio Mancini, την Ιταλίδα ηθοποιό Ludovica Bizzaglia και τον Cristiano Piccirillo, διάσημο Ναπολιτάνο εστιάτορα.

CARPISA-4945B

CARPISA-5799BΗ υπέροχη αυτή παρέα περιηγήθηκε στα γραφικά σοκάκια της Ischia, στις ονειρεμένες αμμουδιές της και τα ιαματικά λουτρά των κήπων του Ποσειδώνα, αναδεικνύοντας εξαιρετικά τη νέα συλλογή της Carpisa, που είναι γεμάτη από τροπικά σχέδια, ναυτικές ρίγες και ethnic prints.

CARPISA-4635B

CARPISA-5261BΈντονα και φωτεινά χρώματα σε πρακτικά και ελαφριά υφάσματα, χαρακτηρίζουν τις τσάντες παραλίας και τις maxi-shoppers.

CARPISA-3692B

CARPISA-5737B

Παιχνιδιάρικα pom-poms και φουντάκια δίνουν το δικό σας προσωπικό στυλ στα μαλακά και ευρύχωρα σακίδια και πλεκτές τσάντες ώμου με μακριά κρόσσια, μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές.

CARPISA-6088BΕκπληκτικοί συνδυασμοί από κίτρινο, πορτοκαλί και ροζ αλλά και βαθύ μπλε με κοραλλί κόκκινο τονίζουν τις υφαντές ethnic shoppers ενώ το ασημί και το χρυσό στα θαυμάσια βραδινά clutches δίνουν λάμψη στις βραδινές εμφανίσεις.

Ολόκληρη τη συλλογή και τη φωτογράφιση μπορείτε να δείτε στο site της Carpisa, στο Instagram της εταιρείας carpisaofficial και στο Facebook CarpisaOfficial.

Aκολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα