Calvin Klein: Εγκαταλείπει τις πασαρέλες

Μετά την αποχώρηση του καλλιτεχνικού διευθυντή Raf Simons και την αποχή από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, φαίνεται ότι ο Calvin Klein αποφάσισε να εγκαταλείψει και τις πασαρέλες. Σύμφωνα με δημοσίευμα του WWD, το αμερικάνικο brand κλείνει το Calvin Klein Collection label, που έγινε γνωστό ως Calvin Klein 205W39NYC το 2017 υπό την επιμέλεια του Simons. Ως αποτέλεσμα η εταιρεία θα κλείσει τα γραφεία στην Νέα Υόρκη και αλλά και στο Μιλάνο.

Η απόφαση ακολούθησε τις αναφορές ότι οι πελάτες του brand βρίσκουν τις κολεξιόν πολυτελείς ενώ προτιμούν τα denim, τα αρώματα και τα lingerie του brand. Ταυτόχρονα, η εταιρεία που δεν ήταν ευχαριστημένη με την κατεύθυνση του Simons, σκοπεύει να δώσει μια νέα πνοή στο brand με διαφορετική καλλιτεχνική κατεύθυνση στοχεύοντας στη μόδα που απευθύνεται στο πιο ευρύ κοινό.

Ο Steve Shiffman θα παραμείνει  CEO της Calvin Klein Inc., όμως η εταιρεία αναζητά έναν καλλιτεχνικό διευθυντή που θα επιβλέπει όλα τα τμήματα και θα δουλεύει τόσο με τους σχεδιαστές όσο και με το εμπορικό τμήμα με σκοπό οι νέες κολεξιόν να παρουσιάζονται σε ένα ευρύ φάσμα σχημάτων αλλά και σε επιδείξεις μόδας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα