Bronze Goddess: Αυτό είναι το πιο περιζήτητο άρωμα του καλοκαιριού

Το πιο συχνό κομπλιμέντο που ακούω κάθε καλοκαίρι -και πιστεύω θα συμφωνήσετε πως είναι και το πιο ωραίο κομπλιμέντο που μπορεί να ακούσει κανείς- είναι «τι ωραία που μυρίζεις!» Το ακούω τόσο συχνά, που δεν περνά μέρα χωρίς κάποιος να το σχολιάσει. Με σταματούν ακόμα και στο δρόμο ή το μετρό, κάνοντας μου πάντα την ίδια ερώτηση, που πια δεν με ξαφνιάζει καθόλου: «τι άρωμα φοράς;». Η απάντησή μου εδώ και πολλά καλοκαίρια –τουλάχιστον 8- είναι πάντα η ίδια: Bronze Goddess. Αν το έχετε μυρίσει θα καταλαβαίνετε τι εννοώ, ενώ αν ακούτε αυτές τις δύο λέξεις πρώτη φορά στη ζωή σας, τότε δεν ξέρετε τι χάνετε. Κάθε άνοιξη περιμένω πως και πως την άφιξή του. Το Bronze Goddess Eau Fraîche της Estée Lauder σημαίνει για μένα την έναρξη του καλοκαιριού, αφού από το πρώτο κιόλας ψέκασμα φέρνει στο μυαλό μου τις πιο ωραίες αναμνήσεις διακοπών και με κάνει να ανυπομονώ για τις δροσερές νύχτες στο νησί, που η επιδερμίδα μου είναι μαυρισμένη και τα μαλλιά μου έχουν τέλειους κυματισμούς από τη θάλασσα. Λίγο το αισθησιακό του άρωμα, λίγο το ακόμα πιο αισθησιακό του όνομα και λίγο οι αντιδράσεις των γύρω μου σε κάθε πέρασμά μου, με κάνει να αισθάνομαι σαν την Carolyn Murphy στην φωτογραφία της καμπάνιας του.Bronze Goddess_Ad Product on White_Eau Fraiche and Bronzer_Global_Expiry March 2019_FINAL

Η συλλογή Bronze Goddess για το καλοκαίρι 2018 έφτασε στα γραφεία του InStyle πριν λίγες μέρες και μου επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις. Εκτός από το αγαπημένο μου άρωμα και το θρυλικό πια bronzer που το συνοδεύει, η limited edition συλλογή περιλάμβανε τρία προϊόντα μακιγιάζ, δύο σώματος και ένα μαλλιών! Omg, omg, omg! Καμία ψυχραιμία, ειδικά όταν άνοιξα το highlighter της συλλογής και διαπίστωσα ότι μυρίζει ακριβώς όπως το άρωμα…

Μην ανησυχείτε, θα σας τα δείξω όλα αναλυτικά:InStyle_600x6002

Illuminating Powder Gelée Heat Wave

Η λάμψη αυτού του highlighter είναι τόσο φυσική, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη λάμψη του προσώπου και του σώματος. Αξιοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία prisma – τρι-υβρίδιο- υγρού, πούδρας και τζελ, προσφέρει απαλή και ομοιόμορφη εφαρμογή με μια εξαιρετικά φωτεινή, χρωματική απόδοση. Plus, η χρυσαφένια του απόχρωση αναδεικνύει όλους τους χρωματικούς τόνους, αποτελώντας το ιδανικό προϊόν σμίλευσης και λάμψης.

Blooming Lip Balm

Η χαλαρή διάθεση του καλοκαιριού μάς προκαλεί να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα κραγιόν και να δοκιμάσουμε μια πιο ανάλαφρη και ενυδατική επιλογή. Με ένα θρεπτικό μείγμα ελαίων από τροπικά φρούτα, αυτό το μπαλμ περιποιείται τα χείλη, χαρίζοντάς τους μια μοναδική απόχρωση που αναδεικνύεται με βάση το pH των χειλιών. #want

Summer look palette

Αυτή η κομψή, στρογγυλή παλέτα περιλαμβάνει τις σκιές ματιών και το ρουζ που χρειάζεστε για να αναδείξετε το βλέμμα σας και να τονίσετε τα ζυγωματικά σας. Έξι ευκολοφόρετες σκιές με ποικίλα αποτελέσματα από βελούδινο ματ έως απαλή λάμψη χαρίζουν στα μάτια αισθησιακές και ηλιόλουστες, φυσικές αποχρώσεις σε ουδέτερους τόνους, ενώ το highlighter και το ρουζ ολοκληρώνουν το look, προσδίδοντας την απαιτούμενη πινελιά λάμψης και υγείας. Το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε με αυτή την παλέτα, είναι πως δεν θα θέλετε να την χαλάσετε. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα.

InStyle_600x600

Cooling Body Spray

Αυτό το σπρέι δεν πρόκειται να βγει από την τσάντα μου μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι, αφού επαναφορτίζει το δέρμα, τυλήγοντάς το και πάλι στην αισθησιακή δροσιά του Bronze Goddess Eau Fraîche. Plus, είναι ό,τι πρέπει για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα μετά την παραλία.

Cooling Body Gelée

Φυσικά, από τη συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει ένα λαχταριστό μπαλμ για το σώμα. Χάρη στο Menthyl Lactate, μετατρέπεται σε ένα μεταξένιο τζελ για άμεση αίσθηση δροσιάς, ενώ περιέχοντας γλυκερίνη και υαλουρονικό οξύ, ενυδατώνει την επιδερμίδας σε βάθος, αφήνοντάς την απαλή και βέβαια αρωματισμένη με το Bronze Goddess Eau Fraîche.

Summer Waves Salt Spray

Χάρη σε αυτό το σπρέι με αλάτι, μπορώ να έχω τους κυματισμούς του νησιού που λέγαμε και στην πόλη. Ελαφρά αρωματισμένο με το αισθησιακό Bronze Goddess Eau Fraîche, χαρίζει επιπλέον όγκο, ανέμελες μπούκλες και ένα ελαφρύ κράτημα για επιμελώς ατημέλητες εμφανίσεις ακόμα και εκτός παραλίας, προστατεύοντας την ίδια στιγμή τα μαλλιά από την ξηρότητα χάρη στα UV φίλτρα που διαθέτει. Εφαρμόστε το σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά ή με πιστολάκι.

Προσοχή! Μην κάνετε το λάθος να αποκτήσετε μόνο ένα μπουκάλι Bronze Goddess Eau Fraîche, όπως έκανα εγώ το πρώτο καλοκαίρι που το δοκίμασα. Γίνεται sold out σε χρόνο dt –όπως ακριβώς και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της συλλογής- και πιστέψτε με, ένα μπουκάλι δεν είναι ποτέ αρκετό.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα