Beyoncé: Πιο…πολύχρωμη από ποτέ υποστηρίζει τους vegan! (We love)

Beyoncé: Πιο…πολύχρωμη από ποτέ υποστηρίζει τους vegan! (We love)

Η Beyoncé αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα παγκόσμια fashion icons και έχει αποδείξει την πορεία της μετά από τόσα χρόνια καριέρας. Η τελευταία της στιλιστική επιλογή είναι όμως αρκετά αμφιλεγόμενη με ποικίλα σχόλια στα ξένα media.

Συγκεκριμένα, η 37χρονη superstar έβαλε ένα πολύχρωμο outfit σε έντονο πορτοκαλί, κόκκινο και μπλε και το αποτέλεσμα έχει πολύ σωστά χαρακτηρισθεί…psychedelic! Το look αποτελείται από μπλούζα και παντελόνι με ξεκάθαρα vibes από τα ΄60s και ρετρό επιρροές και είναι κομμάτια από την συλλογή Dries Van Noten menswear για την Άνοιξη του 2019.

Η queen B ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι funky Jacquemus σανδάλια και ένα κομψό πράσινο τσαντάκι:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις


Κι αν προκάλεσε συζητήσεις το παραπάνω look, ντόρο έχει ξεσηκώσει και η απόφαση της Beyoncé και tου συζύγου της Jay-Z να προσφέρουν στους θαυμαστές τους την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για τις συναυλίες τους για πάντα! Πώς θα το καταφέρουν; Υιοοθετώντας την vegan διατροφή για ένα μήνα.

Go vegan or go home: Η Beyonce ανακοίνωσε τον διαγωνισμό στους 123 εκατομμύρια followers της στο Instagram, στο πλαίσιο της προσπάθειά της να υποστηρίξει το Greenprint Project, το οποίο και παροτρύνει τους ανθρώπους να καταναλώνουν vegan γεύματα, για να στηρίξουν το περιβάλλον.

Πρώτη διδάξασα: Το καλό παράδειγμα δίνει και η ίδια η Beyoncé που δεσμεύτηκε πως  θα τρώει από εδώ και πέρα vegan πρωινά και καθόλου κρέας τις Δευτέρες, με τον Jay-Z να ανεβάζει τα γεύματα σε δύο την ημέρα!

Έτσι, ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει δύο εισιτήρια για τις συναυλίες τους για τα επόμενα 30 χρόνια. Πώς θα αναδειχθεί;  Επειδή δεν μπορούν να ελέγξουν ποιος έχει τηρήσει πιστά το vegan lifestyle, ο νικητής θα προκύψει από κλήρωση!

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα