Beyoncé: Μιλάει για τη δύσκολη και αναπάντεχη εγκυμοσύνη στα δίδυμά της
Instagram @beyonce

Στη νέα της ταινία “Homecoming:A Film by Beyoncé”, η Beyoncé παραδέχεται ότι είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη όταν ήταν έγκυος στα δίδυμα της, Sir και Rumi και μάλιστα αποκαλύπτει ότι ήταν αναπάντεχη.

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της υπέφερε από προεκλαμψία κάτι που όπως λέει την έκανε να καταλάβει ότι «το σώμα μου πέρασε περισσότερα από όσο νόμιζα ότι θα μπορούσε».

Σύμφωνα με την Mayo Clinic η προεκλαμψία είναι μια κατάσταση κατά την εγκυμοσύνη που σου προκαλεί αύξηση της πίεσης  και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές, μια διαταραχή της κύησης που είχε αντιμετωπίσει και η Kim Kardashian όταν ήταν έγκυος στην North αλλά και η ηθοποιός Kenya Moore στην εγκυμοσύνη της στην κόρη της Brooklyn.

Η Beyoncé έμαθε ότι είναι έγκυος στα τέλη του 2016 ενώ είχε ήδη προγραμματιστεί να τραγουδήσει στο Coachella το 2017. Όπως αναφέρει στην ταινία η star: «Έπρεπε να εμφανιστώ στο Coachella αλλά έμεινα έμεινα έγκυος χωρίς να το έχω προγραμματίσει».

Τον Ιούνιο του 2017 έφερε στην ζωή τα δύο δίδυμα της,μετά από μια δύσκολη γέννα, καθώς σε ένα από τα δύο μωρά σταμάτησε ο παλμός και οι γιατροί προχώρησαν σε έκτακτη καισαρική τομή.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα