Beyoncé: Δείχνει για πρώτη φορά πόσο μεγάλωσαν τα δίδυμα παιδιά της

 

Beyoncé: Δείχνει για πρώτη φορά πόσο μεγάλωσαν τα δίδυμα παιδιά της

Beyoncé μαζί με τον σύζυγό της Jay- Z και τα τρία τους παιδιά ταξίδεψαν στην Ευρώπη και όπως είναι λογικό περνάνε τέλειες οικογενειακές στιγμές.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες με τους fans της μέσα από τη σελίδα της Beyonce.com και σε μια από αυτές βλέπουμε και τα δίδυμα παιδιά της που είναι 13 μηνών, σε ένα στιγμιότυπο το οποίο και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες. Είναι εξάλλου η δεύτερη φωτογραφία μετά τη γέννησή τους.

rumi_sir

Όπως είδατε παραπάνω, ο Sir και η Rumi δείχνουν να απολαμβάνουν την αγκαλιά της μαμάς τους ενώ η ομοιότητά τους με αυτή είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, σε αντίθεση με την Blue Ivy, η οποία είναι ίδια με τον πασίγνωστο ράπερ και παραγωγό πατέρα της.

Και μιας και αναφερθήκαμε στην Blue Ivy, η 36χρονη περήφανη μαμά δε θα μπορούσε να μη μοιραστεί και φωτογραφίες της 6χρονης σήμερα πρωτότοκης κόρης της η οποία όπως θα δείτε παρακάτω έχει γίνει πια ολόκληρη δεσποινίδα.

blue ivy

 

Να αναφέρουμε πάλι σε αυτό το σημείο πως η μόνη φωτογραφία των διδύμων που είχαμε δει έως τώρα, ήταν αυτή από την οποία μάθαμε πως ήρθαν στον κόσμο, ένα μήνα ακριβώς μετά τη γέννηση τους.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα