Best Of: Τα 10+1 beauty looks που ξεχώρισαν στις Χρυσές Σφαίρες 2018
Getty Images

Καθώς οι περισσότερες διάσημες καλεσμένες των φετινών βραβείων Golden Globes εμφανίστηκαν με τουαλέτες σε μαύρο χρώμα (ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που «σαρώνουν» την βιομηχανία του κινηματογράφου), τα beauty looks τους  ξεχώριζαν περισσότερο από ποτέ. Γιατί για να ξεχωρίσουν μέσα σε ένα «κύμα» μαύρων looks, η λύση ήταν να κάνουν focus στα μαλλιά και το μακιγιάζ.. και οι παρακάτω 11 σταρ το πέτυχαν.

Αν και όλα δημιουργήθηκαν για το λαμπερό κόκκινο χαλί, όλα μπορείτε να τα υιοθετήσετε πανεύκολα και εσείς σε κάποια βραδινή σας έξοδο. Δείτε τα αγαπημένα μας beauty looks παρακάτω και πείτε μας ποιο ξεχωρίζετε εσείς.

Getty Images
Getty Images

Ένα low ponytail γίνεται αμέσως ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις αν προσθέσετε μία κορδέλα στην κοτσίδα, όπως έκανε η Jessica Biel.

Getty Images
Getty Images

Η 13χρονη Millie Bobby Brown απέδειξε μία ακόμη φορά με αυτή την εμφάνιση πως θα είναι το απόλυτο style icon των επόμενων χρόνων.

Getty Images
Getty Images

Curtain bangs, χαλαρός κότσος στη βάση του αυχένα και ένας βελούδινος φιόγκος αποτέλεσαν τον τέλειο συνδυασμό για το hair look της Christina Hendricks.

Getty Images
Getty Images

Είμαστε ερωτευμένοι με το μακρύ, ασύμμετρο καρέ της Margot Robbie, ειδικά όταν είναι χτενισμένο σε χαλαρούς κυματισμούς και με την μία πλευρά πίσω από το αυτί, όπως εδώ, καθώς αποκτά αμέσως έναν αέρα Old Hollywood.

Getty Images
Getty Images

Audrey Hepburn, εσύ; Όχι, όχι, είναι η Alison Brie, η οποία με αυτό το look θα μπορούσε άνετα να ενσαρκώσει την θρυλική Audrey σε κάποια ταινία.

Getty Images
Getty Images

Η Saoirse Ronan μας κάνει να θέλουμε να βάψουμε πλατινέ τα μαλλιά μας και να τονίσουμε τα φρύδια μας. Clap clap!

Katherine Langford
Getty Images

Η Katherine Langford, πρωταγωνίστρια της σειράς 13 Reasons Why, με αέρα Old Hollywood στα μαλλιά και το πιο εντυπωσιακό headpiece της βραδιάς.

Getty Images
Getty Images

Η Jessica Chastain μένει πιστή στο Old Hollywood beauty look σε κάθε της εμφάνιση και ποτέ δεν μας έχει απογοητεύσει.

Getty Images
Getty Images

Δύο τάσεις σε ένα look = amazing! Η Taylor Hill μόλις μας έκανε να θέλουμε να συνδυάσουμε ένα vampy, σκούρο κραγιόν με ροζ σκιά.

Getty Images
Getty Images

Το γατίσιο eyeliner, κόκκινο κραγιόν και pixie κούρεμα της Zoë  Kravitz είναι η τέλεια «συνταγή» για ένα σέξι και ταυτόχρονα κομψό beauty look.

Getty Images
Getty Images

Η Shay Mitchell (την έχετε δει στη σειρά Pretty Little Liars) έκανε το απόλυτο χτένισμα της σεζόν, aka το wet sleek back hair look, και φυσικά το αποτέλεσμα είναι υ-πέ-ρο-χο.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα