Best of sales: Σε ποια κομμάτια αξίζει να επενδύσετε στις χειμερινές εκπτώσεις;

Στην ερώτηση «Ποια είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου;», είναι σίγουρο πως οι περισσότερες γυναίκες θα δώσουν την ίδια απάντηση. Και όχι, η απάντηση δεν θα είναι ούτε τα Χριστούγεννα ούτε οι καλοκαιρινές διακοπές.

Ακριβώς στην καρδιά του χειμώνα έρχονται οι χειμερινές εκπτώσεις. Και τότε όλες οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και θέλουν να εξελίξουν ακόμα περισσότερο το προσωπικό τους στιλ, ξεκινούν να φτιάχνουν λίστες με όλα τα κομμάτια τα κομμάτια που χρειάζονται και θέλουν να αγοράσουν. Βέβαια, μία καλά ενημερωμένη και οργανωμένη fashionista πριν να φτάσει στο σημείο να δημιουργήσει αυτή τη λίστα, έχει φροντίσει να κάνει μία καλή εκκαθάριση στην ντουλάπα της, να πετάξει ή να δωρίσει όλα τα κομμάτια που δεν είναι σε καλή κατάσταση ή δεν χρειάζεται πια. Μετά από αυτή τη διαδικασία θα γνωρίζει ακριβώς ποια κομμάτια λείπουν από τη συλλογή της και σε ποια κομμάτια αξίζει να επενδύσει.

Για να σας διευκολύνουμε, εμείς συγκεντρώσαμε έξι fashion items, στα οποία αξίζει να επενδύσει μία γυναίκα τον φετινό χειμώνα, αν θέλει να ξεχωρίσει για το στιλ και τη φινέτσα της. 

 

We love knitwear

KNIT RIBBED TOP

Ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους αγαπάμε τον χειμώνα είναι πως μπορούμε να φορέσουμε τα πιο ζεστά και cozy ρούχα της συλλογής μας. Στην κορυφή, εννοείται πως βρίσκονται τα πουλόβερ που είναι ουσιαστικά τα key items αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα super stylish σύνολο. Φέτος, αντί να επιλέξετε ένα ακόμα πουλόβερ σε basic αποχρώσεις όπως το λευκό , το μαύρο ή το γκρι, προτιμήστε ένα σε μία εντυπωσιακή απόχρωση , όπως το πετρόλ πουλόβερ από την BSB που είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

 

Burnt Orange blazer

ΜΟΝΟΚΟΥΜΠΟ ΣΑΚΑΚΙ

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που παρακολουθούν τις τάσεις της μόδας και γενικά όλες τις εξελίξεις της, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως κάθε εποχή έχει και το δικό της it color. Φέτος τον χειμώνα συγκεκριμένα, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα, το οποίο αγαπήθηκε πολύ από τις fashionistas. Το burnt orange λοιπόν είναι το χρώμα του φετινού χειμώνα, το οποίο με το κατάλληλο styling μπορεί να κάνει τα looks σας να αποπνέουν έναν αέρα πολυτέλειας και φινέτσας. Ο ιδανικός τρόπος για να εντάξετε αυτή την απόχρωση στα looks σας είναι το burnt orange blazer από την BSB, το οποίο είναι ιδανικό τόσο για τα office όσο και για τα casual chic σύνολα σας.

 

Floral στην καρδιά του χειμώνα

MINI ΦΛΟΡΑΛ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ

Μπορεί κάθε φορά που σκεφτόμαστε floral μοτίβα, το μυαλό μας να πηγαίνει αυτομάτως στους ανοιξιάτικους μήνες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να φορέσουμε λουλουδάτα μοτίβα μέσα στον χειμώνα. Αν ανήκετε λοιπόν στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να πειραματίζονται με το στιλ τους και να δοκιμάζουν νέους συνδυασμούς, τότε το floral φόρεμα από την BSB είναι ό,τι χρειάζεστε για τα parties του Σαββάτου. Συνδυάστε τα με all time classic μαύρες γόβες ή με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

 

Faux γούνα

ΓΟΥΝΙΝΟ ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Τα τελευταία χρόνια, ένα από τα fashion items που κυριαρχούν στις collections τω μεγάλων οίκων μόδας είναι οι faux γούνες. Φέτος όμως, αντί να προτιμήσετε την ασφάλεια μία κλασικής μαύρης γούνας, κάντε τη διαφορά και διαλέξτε μία διαφορετική απόχρωση. Εμείς πάντως λατρέψαμε αυτή τη blue black γούνα από την BSB, η οποία είναι ιδανική για all day looks.

 

Purple rain

ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ

Οι χειμερινές εκπτώσεις όμως είναι μία πολύ καλή επιλογή για να πειραματιστούμε με το στιλ μας και να αγοράσουμε κομμάτια σε ιδιαίτερες αποχρώσεις και μοτίβα. Εμείς θα σας προτείνουμε να προσθέσετε στη συλλογή σας αυτό το μοβ midi φόρεμα από την BSB, με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ κομψά all day looks.

 

Colorful office wear

ΡΙΠ ΑΣΥΜΜΕΡΤΗ ΖΑΚΕΤΑ

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που η εργασία τους, τους επιβάλλει ένα συγκεκριμένο dress code, τότε θα γνωρίζετε πολύ καλά πόσο μεγάλη πρόκληση μπορεί να αποδειχθεί το να δημιουργείτε καθημερινά office looks. Έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις είναι η ιδανική περίοδος για να ανανεώσετε τη συλλογή με τα office wear κομμάτια. Μη διστάσετε βέβαια να επιλέξετε και κομμάτια σε αποχρώσεις εκτός του μαύρου ή του λευκού. Εμείς θα σας προτείνουμε αυτή τη μοβ ζακέτα από την BSB.

 

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα