Beige Jumper: Το βαρετό πουλόβερ συνδυάζεται με τους πιο αντισυμβατικούς τρόπους και ενθουσιάζει
Credit: Elsa Hosk/Instagram

Στον αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό κόσμο της μόδας, υπάρχει ένας αδικημένος πρωταγωνιστής που δεν αντλεί την αναγνώριση που του αξίζει: το «βαρετό» μπεζ πουλόβερ.

Είναι εκείνο το κλασικό, το αγαπημένο, το αναπόσπαστο κομμάτι της χειμερινής γκαρνταρόμπας, που, παρά τη δημοτικότητά του, συνδυάζεται συχνά με τον ίδιο κι εξίσου βαρετό τρόπο. Το εκρού, μπεζ, ή ακόμη και σπασμένο λευκό πουλόβερ, με γιακά ή χωρίς, με μανίκια ή αμάνικο, cropped ή oversized, μας δίνει μια αίσθηση ασφάλειας, αλλά και ταυτόχρονα μονοτονίας. Επομένως, είναι καιρός να αποκτήσει ζωή και να ξεφύγει από τη σκιά της αδιαφορίας.

Με τι θα το συνδυάσουμε αλλιώς;

Με μάξι κλος φούστα και ζώνη

Η μάξι κλος φούστα είναι ότι πρέπει για να δώσει μια πινελιά ενδιαφέροντος στο τόσο κλασικό πουλόβερ. Προσθέτοντας δε και μια ζώνη, το σύνολο αποκτά μια νέα διάσταση, δίνοντας έμφαση στη μέση και δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για μια βραδινή έξοδο.

Με total εκρού σύνολο

Η πολυτέλεια του εκρού είναι ασύγκριτη. Φορώντας ένα πουλόβερ στον ίδιο τόνο με το υπόλοιπο σύνολο, δημιουργείτε ένα μονοχρωματικό, κομψό ντύσιμο που αποπνέει αυτοπεποίθηση και cozy διαθέσεις.

Με τζιν βερμούδα και animal print μπότες

Οι αντιθέσεις είναι πάντα ελκυστικές. Συνδυάστε το πουλόβερ με μια τζιν βερμούδα και animal print μπότες για ένα σύνολο που θα αναδείξει το αντισυμβατικό σας ύφος. Με ένα τέτοιο look άλλωστε, πάτε παντού!

Με δερμάτινο παντελόνι και πολύχρωμα αξεσουάρ

Αναβαθμίστε το βαρετό πουλόβερ με ένα δερμάτινο παντελόνι και πολύχρωμα αξεσουάρ. Μάλιστα, μπορείτε να βάλετε χρώμα μέχρι και στο δέρμα, ώστε να δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας στο κατά τα άλλα χειμερινό outfit.  

Με boxer βερμούδα και biker boots

Και για κάτι εντελώς αντισυμβατικό και ανεπιτήδευτο, συνδυάστε το πουλόβερ με μια boxer βερμούδα και δυναμικά biker boots. Αυτό κι αν είναι διαφορετικό!

Με δερμάτινη μίντι φούστα στους ίδιους τόνους

Τέλος, γιατί δεν δοκιμάζετε το βαρετό πουλόβερ με μια δερμάτινη μίντι φούστα στους ίδιους τόνους; Κομψό, ευέλικτο και εξαιρετικά ήσυχο, κάποιες φορές είναι η αλήθεια πως έχουμε ανάγκη και το βαρετό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα