Μαλλιά

Bang bang! Αυτές είναι οι γυναίκες με τις πιο cool αφέλειες όλων των εποχών

Μας πείθουν να κόψουμε κι εμείς κάθε φορά που τις βλέπουμε.

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

bangs, afeleiesΟι αφέλειες είναι όμορφες, sexy και ανανεώνουν το look μας με 2 ψαλιδιές… αν έχουμε το κατάλληλο πρόσωπο βέβαια. Οι αγαπημένες μας σταρ με αφέλειες μας κάνουν να τις ζηλεύουμε και να πηγαίνουμε στο κομμωτήριο όλο χαρά μόνο για να καταλήξουμε δυστυχώς να μην μοιάζουμε με αυτές. Σε κάθε περίπτωση λατρεύουμε τις αφέλειες και παρακάτω θα βρείτε τις αφέλειες των σταρ που μας έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο και μας έχουν καταστρέψει μερικές φορές. Σας προειδοποιούμε όμως: Θα θέλετε πάλι να πάτε στο κομμωτήριο!

Splash News / Ideal Image

Splash News / Ideal Image

Η Alexa Chung είναι από τις λίγες γυναίκες (όχι μόνο celebrities) που είναι ομορφότερες με αφέλειες παρά χωρίς. Τόσο πολύ της πηγαίνουν, ενώ το κούρεμά της είναι συνώνυμο του effortless chic.

Getty Images

Getty Images

Τι να πρωτοπούμε για το στιλ και τη φινέτσα της Audrey Hepburn. Μια από τις αδιάσειστες αποδείξεις του ότι είναι η θεά του class είναι οι κοντές αφέλειές της οι οποίες συγκαταλέγονται στα χειρότερα faux pas του κόσμου των κουρεμάτων. Στην Audrey; Απλά τέλειες.

Getty Images

Getty Images

H επιτομή του sex appeal, του αισθησιασμού και της ομορφιάς. Αυτό είναι η Brigitte Bardot και δεν θα ίσχυαν όλα αυτά χωρίς τις τέλειες αφέλειές της. Ok, μπορεί και να ίσχυαν αλλά καταλαβαίνετε, είναι από τις ωραιότερες που έχουμε δει.

Getty Images

Getty Images

Η Rooney Mara μοιάζει με ρετρό θεά με τις κοντές αφέλειές της και φαντάζει σαν ψεύτικη. Εμείς δεν θα μπορούσαμε να τις υποστηρίξουμε και θαυμάζουμε το γεγονός πως η Rooney μπορεί με τόση άνεση.

Splash News / Ideal Image

Splash News / Ideal Image

Η Suki Waterhouse συνήθως μοιάζει αχτένιστη αλλά είναι παράλληλα τόσο όμορφη και οι αφέλειές της κάνουν όλη τη διαφορά. Τις λατρεύουμε γιατί είναι επιμελώς ατημέλητες, carefree και θυμίζουν κάτι από Brigitte Bardot.

Taylor SwiftΟι αφέλειες της Taylor Swift είναι συμμετρικές ώστε να κολακεύουν και το τελευταίο χιλιοστό του προσώπου της και θα θέλαμε πολύ να έχουμε τον κομμωτή της. Και το πρόσωπό της εννοείται.

Photo Credit: Instagram

Photo Credit: Instagram

Η Zooey Deschanel είναι μία ακόμα celebrity που είναι μακράν ομορφότερη με αφέλειες παρά χωρίς και το αποδεικνύει έχοντας το ίδιο κούρεμα και look χρόνια τώρα. Αν μας πήγαιναν κι εμάς τόσο πολύ εννοείται δεν θα τις αλλάζαμε.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Χρύσα Δαρσακλή