Μαλλιά

Back to her roots: Η Κατερίνα Παπουτσάκη επέστρεψε στο φυσικό της χρώμα μαλλιών

Της πηγαίνει περισσότερο από όλα!

InStyle.gr

InStyle_600x600sample2 (1)Η Κατερίνα Παπουτσάκη, αν και δεν θα το καταλαβαίνατε με την πρώτη ματιά, είναι από τις γυναίκες που πειραματίζονται με τα μαλλιά της. Από όταν την γνωρίσαμε στις αρχές των 00s μέχρι σήμερα, η ηθοποιός έχει τολμήσει να βάψει τα μαλλιά της ξανθά, καστανόξανθα, καστανά και μαύρα, ενώ έχει «παίξει» με το μήκος και τις φράντζες, αλλάζοντας κούρεμα κάθε σεζόν.

Τα τελευταία χρόνια πάντως, η ίδια διατηρεί τα μαλλιά της μακριά και κινείται σε πιο φυσικές αποχρώσεις. Μέχρι πριν λίγες μέρες είχε μάλιστα ένα ελαφρύ μπαλαγιάζ που γινόταν από καστανό στις ρίζες, ξανθό στις άκρες, αλλά μόλις αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να δώσει μία πιο «χειμερινή» νότα στα μαλλιά της.

katerina papoutsaki, selfieΗ Κατερίνα εμπιστεύθηκε την hair stylist Στέλλα Σουλελέ για να σκουρύνει τα μαλλιά της και να πετύχει ενιαίο, ομοιόμορφο χρώμα, ενώ δεν δίστασε να δείξει το αποτέλεσμα στους followers της στο instagram.

Εμείς πάντως εγκρίνουμε, αφού θεωρούμε πως το φυσικό της χρώμα είναι αυτό που της ταιριάζει περισσότερο και τονίζει την μεσογειακή της ομορφιά. Εσείς;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

InStyle.gr