Baby boom στην showbiz! Δείτε ποιο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδάκι
Getty

Baby boom στην showbiz! Δείτε ποιο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδάκι

Baby boom στην showbiz! Ο λόγος για την Diane Kruger aka την καλλονή 42χρονη ηθοποιό από τη Γερμανία, η οποία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Norman Reedus ή αλλιώς τον 49χρονο πρωταγωνιστή της πολύ δημοφιλούς σειράς The Walking Dead.

Getty
Getty

Το περιοδικό People επιβεβαίωσε την είδηση της γέννησης, ωστόσο το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει αν το μωρό είναι αγόρι ή κορίτσι, ούτε το όνομά του, ούτε και την ημερομηνία γέννησής του. Βέβαια, κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ποτέ και την είδηση της εγκυμοσύνης, όμως η ηθοποιός απαθανατίστηκε πολλές φορές σε εξόδους της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Ο Norman διατηρούσε για πέντε χρόνια σχέση με το supermodel των 90s, Helena Christensen, με την οποία απέκτησε έναν γιο το 1999. Η Diane ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Guillaume Canet (νυν σύζυγο της Marion Cotillard) από το 2001 μέχρι το 2006 και αμέσως μετά το διαζύγιο ξεκίνησε η σχέση της με τον ηθοποιό Joshua Jackson, η οποία έληξε το 2016, μετά από δέκα χρόνια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 στα γυρίσματα της ταινίας Sky, αλλά η σχέση τους ξεκίνησε λίγο αργότερα, μετά τον χωρισμό της Diane από τον Joshua. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ήταν το περασμένο Ιανουάριο στα βραβεία Χρυσών Σφαιρών, αν και οι παπαράτσι τους είχαν «τσακώσει» πολύ νωρίτερα, σε διακοπές στην Κόστα Ρίκα και κατά την αναζήτηση κατοικίας στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα