Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν: Το νυφικό που επέλεξε η ηθοποιός

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν: Το νυφικό που επέλεξε η ηθοποιός

Τον άντρα της ζωής της, Φίλιππο Μιχόπουλο, με τον οποίο είναι αχώριστη εδώ και πέντε χρόνια παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο η Αθηνά Οικονομάκου. 

Το ζευγάρι που είναι ήταν ήδη παντρεμένο με πολιτικό γάμο και έχει αποκτήσει και ένα παιδάκι, τον μικρό Μάξιμο, παντρεύτηκε στη Μύκονο παρουσία γνωστών, φίλων και συγγενών στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του επιχειρηματία.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο καλός φίλος του γαμπρού Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι μάλιστα ήταν και οι μάρτυρες του πολιτικού τους γάμου στο Γύθειο πριν από ένα χρόνο. Τη νύφη, η οποία έφτασε με το παλιό πειρατικό σκάφος Yacht Prince De Neufchatel, συνοδεύσαν ο πατέρας της και ο αδερφός της, ενώ υπήρχαν και μουσικοί που περίμεναν την άφιξή της. Μόλις έφτασε, οι καλεσμένοι άρχισαν το χειροκρότημα. Ανάμεσα στους καλεσμένους η Ευαγγελία Συριοπούλου με τον σύντροφό της, η Βάσω Λασκαράκη, η Νικόλ Παναγιώτου, η Χριστίνα Κοντοβά και πολλοί άλλοι.
Η Αθηνά ήταν απλά υπέροχη μέσα στο λευκό Celia Kritharioti με δαντέλα, πέπλο, και κεντημένο στο χέρι νυφικό το οποίο επέλεξε να φορέσει. Το wedding look ολοκλήρωσε με παπούτσια Jimmy Choo, Καλογήρου. Το beauty look (μαλλιά και μακιγιάζ) επιμελήθηκε η ταλαντούχα make – up & hair artist, Χαρά Παπανικολάου. 

Ο γαμπρός για το γάμο επέλεξε λευκό κοστούμι σε αντίθεση με το σκηνικό που ήταν γεμάτο χρώμα και ρομαντικές παιώνιες. Εντύπωση προκάλεσαν οι δύο μπομπονιέρες, η μία απο τις οποίες έφερε κόσμημα απο το brand της Αθηνάς, Allover, με τα αρχικά τους.

#FilliposAthina να ζήσετε!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες.

 

Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα