Νέα

Αριάν Λαμπέντ: Η σύζυγoς του Γιώργου Λάνθιμου κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της σκηνοθεσίας

Συμμετέχει στο παράλληλο τμήμα του Φεστιβάλ Καννών με την ταινία «Olla»

InStyle.gr

lanthimos oscars

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Τον Γιώργο Λάνθιμο και τα κατορθώματά του στον κινηματογράφο τα γνωρίζουμε καλά. Αυτό που επίσης γνωρίζουμε είναι πως μια από τις μούσες του είναι η σύζυγό του, Αριάν Λαμπέντ.

Η Αριάν, έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Άλπεις» και τον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου αλλά και σε αρκετές ακόμη όπως: «Assasin’s Creed» και «Attenberg». Για το «Attenberg» μάλιστα έχει καταφέρει να κερδίσει και το βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Αυτή τη φορά όμως η Aριάν αποφάσισε να μας δείξει το ταλέντο της και στην σκηνοθεσία αφού συμμετέχει στο παράλληλο τμήμα του Φεστιβάλ Καννών, με την ταινία «Olla» στην οποία πρωταγωνιστεί η Ρομάνα Λόμπατς.

Το «Olla», όπως ονομάζεται η ταινία, έχει το όνομα της ηρωίδας του ως τίτλο, μια ηρωίδα την οποία υποδύεται η Ρομάνα Λόμπατς. Η «Olla» είναι μια γυναίκα που έρχεται σε ένα προάστιο μιας γαλλικής πόλης για να ζήσει με τον Πιερ, έναν άντρα που γνώρισε μέσω ενός site γνωριμιών με γυναίκες της ανατολικής Ευρώπης. Ο Πιερ φροντίζει την ηλικιωμένη άρρωστη μητέρα του, ενώ η ηρωίδα δεν μιλάει την ίδια γλώσσα με αυτόν, με αποτέλεσμα η μεταξύ τους επικοινωνία να είναι δύσκολη. Η πρωταγωνίστρια θα προσπαθήσει να ταιριάξει στο καινούριο της περιβάλλον, σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι αυτό που θέλει πάνω απ’ όλα δεν είναι άλλο από την απόλυτη ελευθερία.

Πηγή: People Greece

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

InStyle.gr