Άρχισαν οι εγγραφές για τo “Navarino Challenge” 2018

Άρχισαν οι εγγραφές για τo 6ο “Navarino Challenge”, που αποτελεί θεσμό στον χώρο του αθλητικού τουρισμού από το 2013 μέχρι σήμερα! Το “Navarino Challenge”, με τους περισσότερους Ολυμπιονίκες πρεσβευτές σε αθλητική διοργάνωση έρχεται για ακόμα μια φορά στις 12-14 Οκτωβρίου 2018, στη Μεσσηνία και την Costa Navarino με πάνω από 10 Ολυμπιακά αθλήματα!

Οι συμμετέχοντες στο τρέξιμο θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα στις διαδρομές του Ημιμαραθωνίου των 21, των 10, και των 5 χιλιομέτρων . Στη διοργάνωση θα υπάρχει χρονομέτρηση για όλους τους συμμετέχοντες.

1 Running_by Elias Lefas  Μαγευτικές εικόνες τρεξίματος  (photo by Elias Lefas)
2 Running_by Elias Lefas2(1)Δρομέας διασχίζει την παραλία της Βοϊδοκοιλιάς (photo by Elias Lefas)

Οι φίλοι της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στον πανέμορφο όρμο του Ναυαρίνου στο γραφικό λιμάνι της Πύλου, καλύπτοντας την ξεχωριστή κολυμβητική διαδρομή του 1 μιλίου.

3 Swimming_by Elias Lefas(1) Κολυμβητική διαδρομή 1 μιλίου του Navarino Challenge στον κόλπο του Ναυαρίνου, στο λιμάνι της Πύλου (photo by Elias Lefas)  

Αμέσως μετά την κολυμβητική δράση, θα διεξαχθεί για 3η συνεχή χρονιά ο αγώνας σκυταλοδρομίας Stand Up Paddling.

Το “Navarino Challenge” σε μια προσπάθεια να συνεχίσει να καινοτομεί με στόχο να γίνεται πάντα πιο ελκυστικό, προσθέτει φέτος περισσότερα Wellness Activities για όσους συμμετάσχουν. Στο πρόγραμμα της διοργάνωσης πέραν του pilates, εντάσσεται φέτος και το CrossFit by Dimitris Moros, που αποτελεί πρόγραμμα συνολικής ενδυνάμωσης και ευεξίας με βάρη. Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην δραστηριότητα του crossfit στείλτε το email σας στo ακόλουθo link.

Να σημειωθεί ότι όσοι από τους συμμετέχοντες στο Navarino Challenge κλείσουν το πακέτο διαμονής τους στο The Westin Resort Costa Navarino και επιλέξουν να λάβουν μέρος στα βασικά αγωνίσματα, τρέξιμο, κολύμβηση και SUP, θα έχουν επιπλέον την δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν το πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων της διοργάνωσης.

Το πλήρες πρόγραμμα για όσους μείνουν στο The Westin Resort Costa Navarino περιλαμβάνει ακόμα: tae kwon do, boccia, αναρρίχηση και ποδηλατάδα στη Βοϊδοκοιλιά, pilates, μπάσκετ, γκολφ, kick boxing, baby swimming και aqua aerobic, kids’ athletics, beach volley, tennis cross training την, crossfit, beach yoga, αγώνα επίδειξης με σκάφη τύπου Optimist και πυγμαχία.

4 Bike Ride_by Elias Lefas(1)Ποδηλατάδα στην Βοϊδοκοιλιά (photo by Elias Lefas)

Οι εγγραφές για την πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link. Παράλληλα, η προπώληση πραγματοποιείται online μέσω www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 καθώς και στα σημεία προπώλησης του δικτύου Viva. Οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 31 Αυγούστου 2018.

5 Running_by Babis Gkiritziotis(1)Εικόνες τρεξίματος στο Navarino Challenge (photo by Babis Gkiritziotis)

Website: www.navarinochallenge.com

Facebook Page: www.facebook.com/Navarinochallenge

Twitter Account: https://twitter.com/NavarinoC

YouTube Channel: http://www.youtube.com/user/NavarinoChallenge

Instagram Page: http://instagram.com/navarinochallenge

image001(1)

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα