Από το 1955 μέχρι σήμερα: Αυτά είναι τα φορέματα που θα μείνουν στην ιστορία των βραβείων Oscar

 

Το βράδυ της Κυριακής, το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη θα είναι στραμμένο στην 91η απονομή βραβείων Oscar και όλοι μας θα περιμένουμε με ανυπομονησία για το ποιοι θα είναι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς.

Εκτός από του νικητές όμως, αυτό που σίγουρα θα μας απασχολήσει είναι οι στιλιστικές επιλογές των παρευρισκόμενων. Stars του Hollywood, ηθοποιοί και συντελεστές ταινιών πρόκειται να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί και να τραβήξουν όλα τα βλέμματα. Θέλοντας όμως να τιμήσουμε τη μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου, αλλά και της μόδας συγκεντρώσαμε τις πιο iconic εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει οι stars από το 1955 μέχρι και πέρσι.

Marilyn Monroe

 

Instagram @rimakun
Instagram @rimakun

Η Marilyn Monroe στην 23η απονομή βραβείων Oscar.

 

 

Grace Kelly

 

Instagram @lovelygracekelly
Instagram @lovelygracekelly

Η Grace Kelly κέρδισε το βραβείο Oscar για την ταινία The Country Girl και έκλεψε τις εντυπώσεις με τηο φόρεμα της Edith Head.

 

 

Julia Roberts

 

GettyImages
GettyImages

Η Julia Roberts κέρδισε το βραβείο Oscar για την ερηνεία της στην ταινία Erin Brockovich και ταυτόχρονα κέρδισε μία θέση στη λίστα με τα τις πιο iconic εμφανίσεις σε κόκκινο χαλί. Η μαύρη βραδινή τουαλέτα της από βελούδο, δημιουργία του οίκου Valentino είναι μέχρι και σήμερα πηγή έμπνευσης για πολλούς σχεδιαστές.

 

 

Marion Cotillard

GettyImages
GettyImages

Η Marion Cotillard πραγματικά έλαμψε μέσα στην δημιουργία του Jean Paul Gaultier, την οποία φόρεσε στν απονομή των βραβείων Oscar το 2008.

 

 

Jennifer Lawrence

Splash News
Splash News

Η Jennifer Lawrence κέρδισε βραβείο Oscar για την ταινία Silver Linings Playbook φορώντας μία δημιουργία του γαλλικού οίκου Dior.

 

Lupita Nyong’o
Splash News
Splash News

Η ηθοποιός έμοιαζε με πραγαμτική πριγκίπισσα της Disney στο σιέλ Prada φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στα βραβεία Oscar το 2014.

 

Emma Stone

GettyImages
GettyImages

Η Emma Stone και η λαμπερή δημιουργία του Elie Saab κερδίζουν δικαιωματικά μία θέση στη λίστα με τις πιο iconic εμφανίσεις σε βραβεία Oscar.

 

Margot Robbie

Instagram @margotrobbieofficial
Instagram @margotrobbieofficial
Η Margot Robbie πιο όμορφη από ποτέ, έλαμψε στα περσινά βραβεία Oscar φορώντας Chanel δημιουργία.

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα