Απίστευτο! Η Ευαγγελία Αραβανή με κοντό καρέ

Μια άλλη Ευαγγελία Αραβανή χθες στον ημιτελικό του Dancing with the Stars. Η παρουσιάστρια και ο hairstylist που επιμελείται τα μαλλιά της, Βασίλης Μπουλούμπασης, θέλησαν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.

Η όμορφη Ευαγγελία εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία της σχεδιάστριας Celia Kritharioti, που αποτελούνταν απο crop top με λαμπερές λεπτομέρειες και ασορτί φούστε με slit, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το νέο της hair look, ένα κοντό καρέ που αποτελεί εδώ και μερικά χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα trends και μπορούμε να πούμε ότι αναδείκνυε ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Όμως μην τρομάζετε! Απ΄ότι άφησε να εννοηθεί η σύντροφος του Νίκου Οικονομόπουλου, δεν πρόκειται για κάτι μόνιμο αλλά για ένα faux bob, δηλαδή ένα ψεύτικο καρέ  στο οποίο τα μαλλιά στερεώνονται με τσιμπιδάκια στη βάση του αυχένα. Άλλωστε η Ευαγγελία έχει ξαναδοκιμάσει αυτό το χτένισμα και στο παρελθόν, όταν παρουσίαζε την εκπομπή My Style Rocks και είχε εμφανιστεί σε ένα από τα επεισόδια της εκπομπής και πάλι με ένα υπέρκομψο και στιλάτο καρέ όμως με τα μαλλιά της ίσια.

Μάλιστα πολλές σταρ έχουν τολμήσει αυτό το χτένισμα ανα περιόδους, και ιδιαίτερα όταν εμφανίζονται σε κόκκινα χαλιά, ανάμεσά τους η Alicia Vikander, η Ashley Madekwe, η Μαίρη Συνατσάκη, αλλά και οι Ελένη Μενεγάκη, Emily Ratajkowski, Kate Middleton και Blake Lively.

Δείτε κι άλλα χτενίσματα που έχει κάνει στο πλαίσιο του Dancing with the Stars

 

Ποιο σας άρεσε καλύτερα;

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα