Αντίο μαύρο eyeliner! Οι κολλητές Ντορέττα-Μαίρη σας δείχνουν το πιο τέλειο μακιγιάζ για τις γιορτές

NDP Photo Agency[/caption] Η εορταστική σεζόν βρίσκεται πλέον τόσο κοντά που είναι acceptable να ακούμε όλη μέρα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, να ψωνίζουμε δώρα και να κάνουμε πιο glamorous εμφανίσεις. Μέρος των τελευταίων είναι φυσικά και το μακιγιάζ και αυτή η εποχή είναι ιδανική για πειραματισμούς. Αφού διάφορες celebrities πρότειναν την τέλεια απόχρωση κραγιόν για τα ρεβεγιόν (δείτε την εδώ), τώρα η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη σας δίνουν ιδέες για τα πιο τέλεια eye looks. Οι δύο κολλητές υποστήριξαν το ίδιο trend, επιλέγοντας όμως η κάθε μία την απόχρωση που της αρέσει/κολακεύει περισσότερο. Πιο είναι αυτό; Το χρωματιστό eyeliner στη θέση του κλασικού μαύρου.

Η Μαίρη, γνωστή για την αγάπη της στα χρώματα και το ιδιαίτερο, «παιχνιδιάρικο» στιλ της, εφάρμοσε στις εσωτερικές γωνίες των ματιών της ένα έντονο μπλε eyeliner, το οποίο τόνιζε απίστευτα τα μάτια της.
Η Ντορέττα από την άλλη επέλεξε να φορέσει μία σκούρα κόκκινη απόχρωση γύρω από τα βλέφαρά της, δίνοντας μία σέξι πινελιά στο συγκεκριμένο look. Μία πολύ πιο safe επιλογή, αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα! Τι λέτε, εσείς θα τολμήσετε αυτό το trend; Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα