Άννη Πανταζή: Η μελέτη του Λιάγκα πριν από τα live και ο συμπαίκτης της που την καθηλώνει

Από τον Μαρίνο Βυθούλκα,

Μια και μιλάμε για τις βαθμολογίες, ζητώ στην Άννη Πανταζή να μου μιλήσει για την κριτική επιτροπή. Ποιος είναι ο πιο αυστηρός και ποιου κριτή η γνώμη μετράει περισσότερο για εκείνη; «Η Γκαλένα Βελίκοβα έχει αυτό που λέμε γνώση όσον αφορά το χορό, οπότε ακούω με ιδιαίτερη προσοχή τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις που έχουν να κάνουν με τεχνική. Ο Αλέξης Κωστάλας ήταν για πολλά χρόνια ο επίσημος παρουσιαστής και σχολιαστής της ΕΡΤ στις μεταδόσεις του καλλιτεχνικού πατινάζ. Έχει δει πολλούς αθλητές και χορευτές και όλα τα σχόλια που κάνει, είτε αυτά είναι αρνητικά είτε θετικά, είναι σωστά. Η Ελεονώρα είναι πολύ γλυκιά! Κάθε φορά που τη βλέπω τη ρωτάω συνεχώς αν κλοτσάει το μωρό. Έχει συμμετάσχει στο παρελθόν ως διαγωνιζόμενη στο DWTS, οπότε το έχει βιώσει και ξέρει τις δυσκολίες και τις προσπάθειες που καταβάλουμε. Ο Γιώργος Λιάγκας λέει τη γνώμη του χωρίς εμπάθεια. Νομίζω πως μελετάει πριν τα live, γιατί έχει πει πολλές φορές την ατάκα “Από όσα διάβασα, είδα και μελέτησα”. Μπορεί να μην έχει χορέψει ο ίδιος, ωστόσο ενδιαφέρεται να μάθει κάποια πράγματα, για να είναι αντικειμενικός».

Η ίδια μου περιγράφει ένα ευχάριστο κλίμα κατά τη διάρκεια του live, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Άραγε, ποιον θεωρεί δυνατό αντίπαλο στο παρκέ; «Την Παρασκευή, πριν από την έναρξη του show, έχουμε γενική πρόβα και κάθομαι και παρακολουθώ όλους τους συμμετέχοντες. Δεν θα σου μιλήσω για αντιπάλους, αλλά θα σου πως ότι κάθε φορά που βλέπω στη σκηνή τον Παραολυμπιονίκη μας, τον ΜιχάληΣεΐτη, συγκινούμαι. Κάνει μεγάλη προσπάθεια. Μια προσπάθεια που του βγαίνει αβίαστα, ενώ παράλληλα δίνει κουράγιο και δύναμη σε όλους μας. Ο Μιχάλης αποπνέει σεβασμό και είναι από τα άτομα που τον κοιτάω και τον χαζεύω».

Από το δεύτερο κιόλας live αποχώρησε για λόγους υγείας ο Αλμπέρτο Εσκενάζη. «Ο Αλμπέρτο Εσκενάζηπρέπει να είχε πρόβλημα με το γόνατό του πριν από την έναρξη του show, απλά επιδεινώθηκε. Ήταν πάντα ευγενής. Ένας πραγματικός τζέντλεμαν. Για κανέναν δεν είναι ευχάριστο να αποχωρεί» λέει.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα