Νέα

«Άγγελος» έπεσε στο Victoria’s Secret Fashion show. Δείτε τις φωτογραφίες

Και οι άγγελοι πέφτουν λοιπόν, όπως μας απέδειξε η Ming Xi , o άγγελος της Victoria Secret κατα τη δίαρκεια της πασαρέλας  στο Victoria's Secret Fashion Show. Το άτυχο μοντέλο παρά τη πτώση συνέχισε την εμφάνιση της χαμογελώντας.

InStyle.gr

από την Κριστέλα Κιάφκο
victoria secret, fall
Ένας άγγελος έπεσε κατά τη διάρκεια του Victoria’s Secret Fashion Show 2017 που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη. Φυσικά δεν εννοούμε κάποιον άγγελο με φτερά και φωτοστέφανο που έπεσε απο τον ουρανό, αλλά το πανέμορφο μοντέλο της Victoria Secret, Ming Xi, που φορώντας τα φτερά της επίδειξης γλίστρησε και έπεσε στο catwalk μπροστά σε κοινό 18.000 ατόμων.
Η Ming Xi παρά την αμηχανία της, διαχειρίστηκε με χάρη την τούμπα. Συνέχισε να χαμογελά προσπαθώντας να στερεώσει τα λουλουδένια της φτερά ενώ μετά την πτώση το μοντέλο Gizele Oliveira, που ακολουθούσε, τη βοήθησε να σηκωθεί ενθαρρύνοντας την. Το όμορφο μοντέλο, ως σωστή επαγγελματίας, ολοκλήρωσε το catwalk φορώντας ένα σέξι σύνολο απο τη νέα συνεργασία της VS x Balmain. victoria' s secret, 3

 Τα καλά νέα είναι οτι δεδομένου ότι το Victoria’s Secret Fashion Show συνήθως γυρίζεται δύο φορές, είναι πιθανό η πτώση της Ming να μην μεταδοθεί στις 28 Νοεμβρίου.
victoria' s secret, 2

 

InStyle.gr