Angelina Jolie-Brad Pitt: Γιατί οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό είναι καλύτερες από ποτέ
Splash News

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie και επίσημα δεν είναι ζευγάρι πια. Ωστόσο, λόγω των θεμάτων που αντιμετώπισαν για τους όρους σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους οι σχέσεις τους ήταν ιδιαίτερα τεταμένες.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Entertainment Tonight «προς έκπληξη πολλών στενών φίλων τους η επικοινωνία τους έχει βελτιωθεί απίστευτα και οι δυο τους αφοσιωμένοι στην κοινή επιμέλεια των παιδιών τους». Μετά την κοινή συμφωνία για την κηδεμονία των παιδιών η μεταξύ τους σχέση έγινε καλύτερη.

Η πηγή συνέχισε «το πρόγραμμα επιμέλειας των παιδιών τους και κάνει την μεγάλη διαφορά σε όλη την οικογένεια. Το πρόγραμμα έχει καταφέρει να απαλύνει τις πιέσεις που αντιμετώπισαν ο Brad και η Angelina στο παρελθόν.Τώρα τα παιδιά περνάνε περισσότερο χρόνο με τους γονείς και είναι χαρούμενα και μεγαλώνουν».

Με το δράμα του διαζυγίου πίσω τους ο Brad και η Αντζελίνα δεν έχουν κάτι να τους απασχολεί πια παρά μόνο τα παιδιά τους. «Μπορεί να μην συμφωνούν με τα πάντα, σπάνια όμως τσακώνονται.Ο Brad και η Angelina βρίσκονται πια στο σημείο όπου μπορούν να συζητήσουν για τα μελλοντικά σχέδια των παιδιών τους ήρεμα», αναφέρει το Entertainment Tonight.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα