Αναρωτιέστε τι κάνουν τα μοντέλα της Victoria’s Secret και δεν έχουν μαύρους κύκλους; Εμείς ξέρουμε
Getty Images

Με μακριά, κυματιστά, λαμπερά μαλλιά, αψεγάδιαστες επιδερμίδες και τέλειες αναλογίες, τα μοντέλα που περπατούν στα shows της Victoria’s Secret μοιάζουν να έχουν κερδίσει το jack pot όσον αφορά στο DNA. Παρόλα αυτά, ακόμα και εκείνες δουλεύουν πολλές ώρες, οπότε είναι αναμενόμενο να εμφανίζουν μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια. Η διαφορά μας μαζί τους είναι πως φροντίζουν να περιποιούνται συνέχεια την περιοχή με στοχευόμενα προϊόντα.

Συγκεκριμένα, οι Sara Sampaio, Irina Shayk, και Alessandra Ambrosio, μεταξύ άλλων, εμπιστεύονται τυφλά την celebrity αισθητικό Mimi Luzon και τις μάσκες που έχει δημιουργήσει. Η 24K Pure Gold Eye Treatment είναι αυτή που χρησιμοποιούν συνέχεια και πολλές φορές αναρτούν φωτογραφίες τους όταν τις φορούν.

mimi-luzon-gold-maskΕπειδή όμως η συγκεκριμένη μάσκα κοστίζει περίπου €200 (διατίθεται μέσα από το net-a-porter.com) και κανείς μας δεν έχει τόσα χρήματα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask της Estee Lauder, η οποία είναι η δική μας αγαπημένη.

Με αυτή τη μάσκα ματιών οι λεπτές, ξηρές γραμμές γεμίζουν, καθώς το δέρμα ανανεώνεται με υγρασία που διαρκεί για ώρες. Σε μόλις 10 λεπτά, η περιοχή των ματιών είναι πιο ζωηρή, ξεκούραστη και ανανεωμένη, με φρέσκια, νεανική και φωτεινή εμφάνιση.

Advanced-Night-Repair-Eye-MaskΚάθε μάσκα βρίσκεται σε φακελάκι μιας δόσης με δύο σφραγισμένα pads, ενώ η σύνθεση παραμένει αεροστεγώς στην μία θέση, καθώς τα στεγνά pads βρίσκονται στην άλλη. Tη στιγμή της τοποθέτησης και μόνο, η σύνθεση απελευθερώνεται επάνω στα pads. Εφαρμόζετε ένα κάτω από κάθε μάτι, αφήνετε για 10 λεπτά και στην συνέχεια ταμπονάρετε απαλά τυχόν ορό που έχει απομείνει. Το καλύτερο; Κυκλοφορεί σε συσκευασία 4 μασκών, που στοιχίζει €67,50, το οποίο σημαίνει πως θα σας κοστίσει λιγότερο από €17 για την κάθε μία. Και πιστέψτε μας, αξίζει κάθε cent!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα