Αλουμινόχαρτο στα νύχια; Κι όμως, αυτή είναι η νέα τάση στο μανικιούρ!

Έχουμε δει άπειρες τάσεις να «ξεφυτρώνουν» από το πουθενά όσον αφορά στο μανικιούρ. Φυσικά το κλασικό κόκκινο θα είναι πάντα πρώτο στις καρδιές μας, αλλά μερικές φορές ένα ιδιαίτερο nail art είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτο. Ποια είναι λοιπόν η νέα hot τάση που όλες θα θέλουμε να αντιγράψουμε; Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται, είναι το αλουμινόχαρτο στα νύχια. Ναι, τώρα το αλουμινόχαρτο δεν θα χρησιμεύει μόνο για να τυλίγουμε το τοστάκι που θα πάρουμε στο γραφείο μαζί μας, αλλά θα γίνει μέρος της beauty ρουτίνας μας. nail art, nyxia Μην αγχώνεστε, είναι πολύ πιο απλό από όσο δείχνει και αν θέλετε να το πετύχετε και εσείς στα νύχια σας, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

  • Διαλέγετε τα χρώματα που σας αρέσουν και κόβετε στα επιθυμητά σχήματα το αλουμινόχαρτο.
  • Απλώνετε το base coat και μόλις στεγνώσει εφαρμόζετε το βερνίκι.
  • Πριν στεγνώσει, με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας, τοποθετείτε στα σημεία που επιθυμείτε μικρά κομματάκια αλουμινόχαρτου.
  • Όταν στεγνώσει καλά, ολοκληρώνετε με την εφαρμογή ενός top coat, ώστε το αλουμινόχαρτο να μείνει άθικτο.
licorice Εμείς προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα σκούρο βερνίκι, όπως το No56 (C) licorice της Essie, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Διαβάστε επίσης: Feral Frond Brows: Αυτή είναι η νέα τάση στα φρύδια Έχετε επιδερμίδα με ευαισθησίες, ρυτίδες ή σπυράκια; Έχουμε τις λύσεις! #OilyHair: Μήπως τόσα χρόνια λούζεστε με λάθος τρόπο;]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα