Αλέξανδρος Λυκουρέζος-Νατάσα Καλογρίδη: Οι εμφανίσεις του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού

Αλέξανδρος Λυκουρέζος-Νατάσα Καλογρίδη. Είναι μαζί εδώ και δύο μήνες ωστόσο ανήκουν σε εκείνη την κατηγορία που νομίζει κανείς πως έχουν σχέση since ever. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και παράλληλα συνειδητοποιημένος. Ήρθε στο σωστό timing και οι δυο τους αδιαφορούν για τα κακώς κείμενα. Θέλουν να το ζήσουν σαν έφηβοι και αυτό φαίνεται σε κάθε τους κοινή έξοδο. Το ζευγάρι είναι αχώριστο και συχνά πραγματοποιεί αποδράσεις σε εξωτικούς προορισμούς- πολλές φορές είναι μαζί τους και ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης.

Ο έρωτας αυτός συζητήθηκε έντονα όχι τόσο για την διαφορά ηλικίας και τις έντονες προσωπικότητές τους, αλλά για το γεγονός πως γεννήθηκε λίγους μήνες μετά από έναν θάνατο. Αυτόν, της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη. Η κόρη του γνωστού ποινικολόγου όμως έσπευσε να δώσει τη δική της απάντηση ώστε να σταματήσει η κακή κριτική ως προς το πρόσωπο του πατέρα της. «Καλά κάνει και συνεχίζει τη ζωή του ο πατέρας μου με τη Νατάσα. Όλον αυτό τον καιρό ήταν χάλια. Με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και δεν ήταν καλά. Τον έβλεπα και μ’ έπιανε η ψυχή μου. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Για κάποιο λόγο εμφανίστηκε στη ζωή του η Νατάσα. Εγώ χαίρομαι που ο πατέρας μου είναι καλά… Είναι καλά; Είναι ευτυχισμένος; Είναι ήρεμος; Γελάει πάλι; Εμένα αυτό με ενδιαφέρει… Αν μπορεί η Νατάσα να τον προσέχει, να του δίνει μια γλυκύτητα και μια χαρά, καλά είναι και είναι μαζί του… Για ποιο λόγο τα βλέπουμε όλα τόσο τραγικά; Δεν πρέπει να χαίρεσαι τη ζωή σου; Έχουμε λόγο να δίνουμε αναφορά στον καθένα για το τι κάνουμε και γιατί γουστάρουμε να είμαστε με τον έναν ή με τον άλλον; Η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή. Θα είμαι μαζί με τον πατέρα μου σε ό,τι επιλογή και να κάνει… Ο πατέρας μου δεν μου δίνει αναφορά. Δεν ήξερε ότι θα βγει αυτό το πράγμα. Το συζητήσαμε και είμαι καλά… Όλοι σοκαρίστηκαν λίγο, αλλά γενικά δεν το συζητάω εγώ. Ό,τι θέλει κάνει ο άνθρωπος. Αφού δεν ενοχλεί κανέναν… Χαίρομαι, γιατί είναι γλυκό κορίτσι η Νατάσα. Είναι εκκεντρική και τρελή, αλλά είναι αληθινή. Την προτιμώ από μια οποιαδήποτε άλλη, που μπορεί να μην είναι τόσο αληθινή…».

Ακόμα ένας λόγος που αυτή η σχέση έχει δώσει πολλή τροφή για σχόλια, είναι πως η Νατάσα θυμίζει τη Ζωίτσα, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στην εκρηκτική προσωπικότητα. Δε πρόκειται εμείς να μπούμε σε διαδικασία να συγκρίνουμε, μόνο να θυμηθούμε κάποιες κοινές τους εμφανίσεις, σε φωτογραφίες αλλά και videos.

natasa kalogridi
NDP
natasa kalogridinatasa kalogridi
NDP
natasa kalogridi
NDP

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα