Αυτό το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας

Ένα κραγιόν είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να κάνετε πιο εντυπωσιακή κάθε σας εμφάνιση στη στιγμή. Ακόμα κι αν δεν είστε από εκείνες τις γυναίκες που φορούν κραγιόν καθημερινά, πρέπει να έχετε έστω και ένα με κόκκινη απόχρωση στη συλλογή σας. Πιστεύετε πως δεν σας πηγαίνει; Ετοιμαστείτε να αλλάξετε γνώμη γιατί υπάρχει ένα που δείχνει υπέροχο σε ξανθές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες και σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Μιλάμε φυσικά για το Ruby Woo, aka το best seller και πιο δημοφιλές κραγιόν της MAC, το οποίο έχουν λατρέψει αμέτρητες γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων διάσημων celebrities. Οι λόγοι για αυτά είναι πολλοί: είναι απίστευτα σταθερό –αλήθεια, δεν θα φύγει μέχρι εσείς να αποφασίσετε να το αφαιρέσετε-, είναι ματ και έχει την τέλεια κόκκινη απόχρωση που κολακεύει κάθε γυναίκα, αφού έχει και μπλε και πορτοκαλί υποτόνους στη σύνθεσή του. Μόλις το δοκιμάσετε, θα νιώσετε σαν να έχει φτιαχτεί μόνο για εσάς!

Tip: Πριν την εφαρμογή του κάντε απολέπιση στα χείλη σας και φορέστε ένα ενυδατικό lip balm γιατί μπορεί να τα ξεράνει ελαφρώς.

Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα της MAC, αλλά και online στο www.maccosmetics.gr.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα