Αυτό το αντικείμενο έχουν όλες οι fashionistas σπίτι τους

Συνήθως μιλάμε για ρούχα και αξεσουάρ, για fashion icons και για στιλιστικές ιδέες και σπάνια μιλάμε για αντικείμενα διακόσμηση. Η αλήθεια είναι βέβαια πως το συγκεκριμένο για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα, είναι περισσότερο κομμάτι οργάνωσης και όχι τόσο deco στοιχείο, αλλά αν προσέξετε πώς θα το διαμορφώσετε μπορεί να είναι μια πολύ ευχάριστη και stylish προσθήκη στον χώρο σας.

clothes' rail

Ο λόγος λοιπόν για όλες αυτές τις κρεμάστρες-ράγες που σίγουρα θα έχετε δει στο Pinterest ή στο Instagram και όλες οι fashionistas έχουν στο σπίτι τους. Μικρότερες ή μεγαλύτερες, μέσα σε walk-in closets ή δίπλα στην εξώπορτα, αυτό το αξεσουάρ διακόσμησης μπορεί να σας βοηθήσει πολύ να οργανώσετε τα ρούχα σας, (πχ τα πανωφόρια σας δίπλα στην εξώπορτα) ενώ ταυτόχρονα δίνει έναν προσωπικό τόνο σε οποιονδήποτε χώρο.

clothes stand

Μπορείτε να επιλέξετε μία με ράφια, ή μία πιο απλή η οποία ενδεχομένως έχει και χώρο για κάποια από τα παπούτσια σας στο κάτω μέρος και είναι μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη πρόταση για τον χώρο σας. Οργανώστε τα φορέματα, τα πουκάμισα, τα πανωφόρια σας, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε πάνω σ’ αυτή και προσθέστε και κάποιο αξεσουάρ, όπως ένα καπέλο, ένα κολιέ, μια τσάντα, που κρέμεται για να μοιάζει με ολοκληρωμένη στιλιστική-διακοσμητική πρόταση.

clothes stand

Εκτός από το ότι είναι stylish, όπως ήδη είπαμε, είναι και πολύ πρακτική. Δεν είναι καλύτερο να έχετε για παράδειγμα τα πανωφόρια σας οργανωμένα δίπλα στην πόρτα, ιδιαίτερα τον χειμώνα, αντί να τα έχετε όλα στριμωγμένα μέσα σε μια ντουλάπα; Μπορείτε να βρείτε παντού τέτοιες κρεμάστρες, μικρές ή μεγαλύτερες, ανάλογα με τις ανάγκες και φυσικά τον χώρο σας. Επιλέξτε λοιπόν αυτή που σας ταιριάζει.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα