Αυτό είναι το πιο υγιεινό αλκοολούχο ποτό που μπορείτε να παραγγείλετε
Unsplash

O τρόπος που επιδρά το αλκοόλ σε κάθε άνθρωπο διαφέρει ωστόσο, οι ειδικοί συμφωνούν πως η κατανάλωση αλκοόλ δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την υγεία. Η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για τον οργανισμό εκτός αν προσέχετε τις θερμόδες που καταναλώνετε. 

Ο αναγνωρισμένος  διαιτολόγος στο SeattleAngel Plannels αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο GQ ότι υπάρχει ένα αλκοολούχο ποτό που πρέπει να προτιμάμε καθώς θεωρείται και το πιο υγιεινό. Η πρώτη πιο υγιεινή επιλογή είναι το κόκκινο κρασί, αυτό όμως δεν έχει σχέση τόσο με τις θερμίδες που εμπεριέχει όσο τις ευεργετικές ουσίες του. Το κόκκινο κρασί είναι πλούσιο  σε ρεσβερατρόλη, το οποίο καταπολεμά την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων και αποτρέπει την βλάβη των αιμοφόρων αγγείων, ενώ περιέχει και βαλανοκετόνη που έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Για όσους δεν ενθουσιαστήκατε με το κόκκινο κρασί υπάρχει και δεύτερη επιλογή: Το ρούμι! Το ρούμι παρασκευάζεται από ζυμωμένες μελάσες και στυμμένα συστατικά από ζαχαροκάλαμο, τα οποία βοηθάνε στην μείωση του άγχους, στην αντιμετώπιση του μυϊκού πόνου και την πρόληψη σοβαρών ασθενειών όπως το Αλτσχάιμερ και την οστεοπόρωση. 

 Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα