Νέα

Αυτή η είδηση θα κάνει ακόμα πιο χαρούμενους όσους αγαπούν τις μπανάνες

Αν είναι και εσάς το αγαπημένο σας φρούτο, σας έχουμε κάποια ΠΟΛΥ καλά νέα.

InStyle.gr

banana homepage 600 X 600

Η premium μπανάνα Chiquita αναδείχθηκε ως το καλύτερο σνακ για μετά την άσκηση από τον θεσμό Shape Snack Awards 2018. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός πραγματοποιείται από το περιοδικό Shape για 4η συνεχή χρονιά με στόχο να αναδείξει στο ευρύ κοινό τα πιο υγιεινά, νόστιμα σνακ, με λίγες θερμίδες και για όλες τις ώρες.

Για την ανάδειξη των καλύτερων σνακ, η Shape Snack Committee, μια ομάδα ειδικών και διατροφολόγων του περιοδικού αναζητά εξονυχιστικά σε όλη την αγορά τα πιο αξιόλογα προϊόντα έχοντας αυστηρά κριτήρια ανάδειξης. Συγκεκριμένα κάθε μερίδα σνακ θα πρέπει να έχει λιγότερες από 210 θερμίδες, να έχει μηδενικά τρανς λιπαρά και όχι πάνω από 3,5 γρ. κορεσμένα λιπαρά, να μην έχει σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης και να μην έχει παραπάνω από 400mg νάτριο.

Chiquita - Snack awards 2018

Η μπανάνα Chiquita, το απόλυτο υγιεινό σνακ, έδωσε φυσικά το παρόν στα φετινά βραβεία! Η μπανάνα είναι από τα πιο δημοφιλή φρούτα στον κόσμο και αποτελεί το αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων, όσων αθλούνται αλλά και όσων απλά αναζητούν ένα υγιεινό αλλά παράλληλα νόστιμο σνακ ς. Παράλληλα είναι μια ιδιαίτερα θρεπτική επιλογή,  καθώς προσφέρει άμεση, διαρκή και ουσιαστική αναπλήρωση της ενέργειας στον οργανισμό, αλλά και σημαντική πηγή βιταμινών και καλίου. Ιδανική λοιπόν εναλλακτική για όσους αθλούνται ή γυμνάζονται, τόσο πριν όσο και μετά την προπόνηση ή κάθε είδους άσκηση. banana homepage 600 X 600
Ο Νίκος Στεφανίδης, Γενικός Διευθυντής της Chiquita Ελλάδος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτή τη διάκριση της Chiquita, στα Shape Snack Awards 2018. Η Chiquita δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν τέτοιο θεσμό, μέσω του οποίου αναδεικνύονται τα πιο υγιεινά σνακ που αποτελούν την ιδανικότερη λύση για τα μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είμαστε λοιπόν διπλά περήφανοι που αυτά τα χαρακτηριστικά αναγνωρίζονται πλέον και από έναν τέτοιο θεσμό. Η μπανάνα Chiquita είναι μια ιδιαίτερα θρεπτική επιλογή σνακ, καθώς προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια και όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να ανταποκριθεί στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας».

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

InStyle.gr