Αυτά τα Airbnb είναι ιδανικά για τη δεξίωση του γάμου σας

Ο γάμος είναι μια σημαντική υπόθεση για τον καθένα ξεχωριστά και η διοργάνωση είναι μια απαιτητική διαδικασία που χρειάζεται χρόνο αλλά και χρήμα. Όποιος έχει παντρευτεί ξέρει πολύ καλά ότι οι αίθουσες δεξιώσεων κοστίζουν αρκετά ενώ οι πιο οικονομικές εναλλακτικές είναι “δύσκολες”, ειδικά όταν οι καλεσμένοι είναι πολλοί. Οι επιλογές είναι πολλές, αλλά ελάχιστες είναι ιδανικές. Μια νέα πρωτοποριακή και οικονομική ιδέα είναι το Airbnb. 

Σκεφτείτε οτι έχετε την δυνατότητα να νοικιάσετε ένα αρχοντικό ή μια βίλλα με πισίνα που περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις ενώ μετά την τελετή μπορείτε να περάσετε το βράδυ εκεί. Δείτε τους πιο όμορφους χώρους ειδικά για γάμους στο Airbnb που θα σας πείσουν να δείτε με διαφορετική ματιά αυτή την προοπτική. 

 Κατοικία του 19ου αιώνα  

Courtesy of Airbnb

Ένας παράδεισος χτισμένος λίγο έξω απο την Τουλούζη. Το κλασσικό παντρεύεται με το μοντέρνο με το παλιό αρχοντικό να δεσπόζει στην καταπράσινη αυλή με τους φοίνικες και την πολυτελή πισίνα. 

 

Παλιό μοναστήρι

Courtesy of Airbnb

Ένα μοναστήρι του 12ου αιώνα στην αγγλική ύπαιθρο, πλέον είναι ένας ανακαινισμένος χώρος για δεξιώσεις. H αίθουσα είναι αρκετά ευρύχωρη και μπορεί να φιλοξενήσει εως 100 καλεσμένους και στο σπίτι μπορούν να κοιμηθούν πάνω απο 18 άτομα.  

 

To chic ρετιρέ στη Ρώμη

Courtesy of Airbnb

 πιο όμορφο από το να περάσετε την ημέρα του γάμου σας στην πιο ρομαντική πόλη,την Ρώμη.Το μοντέρνο ρουστίκ ρετιρέ διαθέτει μια μεγάλη βεράντα στον τελευταίο όροφο οπού μπορείτε να υποδεχτείτε τους καλεσμένους για την ξεχωριστή βραδιά. 

 

Πολυτελής βίλα στην Αυστραλία

Courtesy of Airbnb

Mια πολυτελή βίλα για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας περιμένει στο βουνό Νathan στον Queensland στην Αυστραλία.Η βίλα περιλαμβάνει υπαίθριο σπα, πισίνα και μια εκπληκτική θέα. Είναι ιδανική τοποθεσία για όσους σχεδιάζουν μια τελετή με άτομα του στενού κύκλου,καθώς μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 επισκέπτες. 

 

Νησιωτικός παράδεισος στον Παναμά

Courtesy of Airbnb

Ένα απο τα πιο όμορφα τροπικά νησιά που θα σας πείσει με το απέραντο γαλάζιο να τον επιλέξετε ως τον γαμήλιο προορισμό σας. Το κατάλυμα βρίσκεται στο San Cristobal του Παναμά και διαθέτει συνολικά 8 δωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει έως 16 επισκέπτες. Το μέρος είναι ιδανικό για την γαμήλια τελετή αφού διαθέτει και μια υπέροχη θεά στη λιμνοθάλασσα Tierra Oscurra. 

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα