Αυτά είναι τα μαγιό που θα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι

Η θερμοκρασία έχει πάρει για τα καλά τα πάνω της. Οι πρώτες φωτογραφίες από στιγμιότυπα στην παραλία έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον instagram λογαριασμό μας κι εμείς ζούμε με το δικό μας τρόπο αυτή την Άνοιξη -πηγαίνοντας σε παρουσιάσεις. Πριν μερικές ημέρες παρευρεθήκαμε στο press day των Intimissimi, Calzedonia και Tezenis, με σκοπό να δούμε από κοντά τις νέες συλλογές beachwear και lingerie. Πάνω στην παραλία του Αλίμου, στο Ble Pavillon είδαμε από κοντά τα πιο όμορφα μαγιό, κολάν και εσώρουχα. Νιώσαμε τα ανοιξιάτικα vibes και είμαστε εδώ να σας τα μεταφέρουμε πάντα με το δικό μας τρόπο.

600x600, homepage image, intimissimi, beachwear, magio

Η Calzedonia έδειξε μαγιό και beachwear σε έντονα χρώματα, σοφιστικέ λεπτομέρειες, τροπικό στιλ. Ξεχωρίζουν οι λάμψεις, τα ντεγκραντέ εφέ και το ξεβαμμένο look. Τροπικά μοτίβα και jungle prints αποπνέουν μία γεύση από παρθένα φύση, με λουλούδια, φρούτα και φοίνικες που κοσμούν τα πιο happy και νεανικά μπικίνι με το web friendly όνομα #clz. Navy prints και άνετα denim κομμάτια χαρακτηρίζουν την αντρική συλλογή.

calzedonia, press day, kolan

Για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015, η Intimissimi εστιάζει σε ελαφριά υφάσματα, διαφανείς δαντέλες με κομψά μαύρα κεντήματα. Προτείνονται πολλά σουτιέν χωρίς μπανέλες ενώ έχουν εξελιχθεί και τα cups (βγαίνουν εσωτερικά σε φυσικό, μαλακό βαμβακερό ύφασμα) –ιδανικά για τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Τα εσώρουχα της αντρικής σειράς καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, με ιδιαίτερη έμφαση σε κλασικά υλικά όπως modal πικέ, μικροϊνα και βαμβακερές πτυχώσεις, για mix &match εμφανίσεις με στόχο ο άντρας να φαίνεται αλλά και να αισθάνεται υπέροχα.

tezenis, press day, lingerie

 

Sport Chic, Sweet Fifties, In The Navy: Αυτά είναι τα τρία βασικά moods που κυριαρχούν στις συλλογές Tezenis τον Μάρτιο και Απρίλιο αφού οι fashion σειρές του brand είναι πια διμηνιαίες. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα και νιώστε κι εσείς την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα.

Διαβάστε ακόμα:

Women’ secret: η νέα συλλογή μαγιό και beachwear που μας ενθουσίασε

Τέσσερα διάσημα σπίτια που θα θέλαμε να είναι δικά μας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα