Αυτά είναι τα δύο προϊόντα που δεν αποχωρίζεται η Angelina Jolie
Splash News / Image Ideal

Αν ρωτήσουμε όλους τους ανθρώπους «ποια είναι η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη», κατά πάσα πιθανότητα οι περισσότεροι θα απαντήσουν «η Angelina Jolie» και όχι άδικα. Όλα τα χαρακτηριστικά της είναι όμορφα και δένουν αρμονικά μεταξύ τους, με τα εντυπωσιακά της, σαρκώδη χείλη να ξεχωρίζουν, αλλά η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της σίγουρα παίζει κι αυτή ρόλο.

Μιλώντας πριν λίγο καιρό στο αμερικανικό InStyle, η διάσημη ηθοποιός είχε εξηγήσει πως «Κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και βλέπω ότι μοιάζω πολύ με την μητέρα μου και αυτό με κάνει να νιώθω ζεστασιά. Επίσης, βλέπω πως μεγαλώνω και το λατρεύω αυτό το πράγμα γιατί σημαίνει ότι είμαι ζωντανή- ζω και μεγαλώνω! Φυσικά, δεν μου αρέσουν οι πανάδες από τις εγκυμοσύνες. Μπορώ να δω τις ατέλειές μου. Αλλά αυτό που βλέπω και μου αρέσει δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την εμφάνιση. Είναι ότι βλέπω περισσότερο την οικογένειά μου στο πρόσωπό μου. Βλέπω την ηλικία μου!», αποκάλυψε η ίδια στη συνέντευξη, ενώ πρόσθεσε: «Έχω την ίδια δερματολόγο από τότε που ήμουν 11. ‘Ηταν η δερματολόγος που με πήγε η μαμά μου όταν απέκτησα το πρώτο μου σημάδι».

Getty Images, Angelina Jolie
Getty Images

Η δερματολόγος αυτή είναι η Rhonda Rand και μόλις αποκάλυψε ποια είναι τα δύο προϊόντα που δεν αποχωρίζεται η Angie. «Όταν η Angelina αποφάσισε ότι θέλει να κάνει καριέρα στην υποκριτική, ήθελε να φροντίσει το πρόσωπό της και την επιδερμίδα της με τον πιο λογικό και ήπιο τρόπο. Είναι τυχερή που έχει την όμορφη επιδερμίδα της μαμάς της. Είχε ανέκαθεν φυσική ομορφιά οπότε δεν έπρεπε ποτέ να κάνει πολλά και υπερβολικά πράγματα. Αυτό που κάναμε και έκανε και η ίδια ήταν αντηλιακή οπωσδήποτε, καθαρισμός με ένα ήπιο καθαριστικό προϊόν, αντιοξειδωτικά, κάποιες φορές γλυκολικό οξύ και φυσικά προϊόντα. Κάποια άλφα-υδροξέα είναι επίσης καλά και πολύ φυσικά. Δεν χρειάζεται να κάνει υπερβολικά scrub ή να χρησιμοποιεί πολλά χημικά», είπε η δερματολόγος.

Splash News / Image Ideal, Angelina Jolie
Splash News / Image Ideal

Το προιόν που έχει πάντα μαζί της είναι η Dermbasics RR Perfection Cream. «Δεν έχει χημικά και πρόκειται για αντηλιακή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, κάτι που πρέπει να έχεις μαζί σου όταν ταξιδεύεις! Επίσης, έχουμε ένα ακόμη προϊόν που αγαπά και παίρνει μαζί της στα ταξίδια της. Πρόκειται για τα pads που κάνουν απολέπιση, τα Dermbasics Glycolic Acid Pads 20%, που απομακρύνουν την κεράτινη στοιβάδα, αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, καθαρίζουν και συσφίγγουν τους πόρους και μειώνουν τις δισχρωμίες!», εξήγησε η Rhonda Rand για τη σειρά που έχει δημιουργήσει η ίδια και μπορείτε να την παραγγείλετε από εδώ.

Με λίγα λόγια, αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι πως η Angelina δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς αντηλιακή κρέμα και κάνει συχνά απολέπιση.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα