7 πουκάμισα που θα ανανεώσουν τα ανοιξιάτικα looks σας
Instagram @juliahengel

Συνδυάζονται με φούστες σε κάθε μήκος και με υφασμάτινα ή denim παντελόνια. Υπάρχουν σε άπειρες αποχρώσεις, αλλά και μοτίβα, ώστε η κάθε γυναίκα να επιλέγει τα αγαπημένα της. Είναι super κομψά και μπορούν να είναι το κομμάτι-πρωταγωνιστής ενός look. Ο λόγος για τα πουκάμισα.

Οι γυναίκες λατρεύουμε τα πουκάμισα, επενδύουμε σε αυτά και τα φοράμε σε κάθε πιθανή περίσταση. Και αυτό είναι λογικό καθώς είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα σύνολο για το γραφείο, για το ποτό ή το brunch με τις φίλες σας ή ακόμα και αν είστε καλεσμένες σε κάποιο επίσημο event, ένα πουκάμισο μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Ειδικά τώρα, λίγο πριν καλωσορίσουμε και επίσημα την άνοιξη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσετε τη συλλογή σας με πουκάμισα.

Επενδύστε σε πουκάμισα σε παστέλ αποχρώσεις, 70s και φλοράλ μοτίβα, αλλά και σε καρό patterns. Φυσικά, δεν ξεχνάμε να ανανεώσουμε και τη συλλογή με τα λευκά πουκάμισα. Προτιμήστε ένα oversized πουκάμισο, το οποίο συνδυάζεται εύκολα τόσο με φούστες όσο και με παντελόνια. Χρησιμοποιήστε ζώνες για να τονίσετε τη μέση σας και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Instagram @juliahengel
Πουκάμισο με λουλουδάτο σχέδιο και κουμπί Zara 39,95
Βαμβακερό ριγέ πουκάμισο Massimo Dutti 39,95
Πουκάμισο H&M 14,99
Καρό πουκάμισο Stradivarius 17,99
Πουκάμισο μακρυμάνικο Attrattivo 30,00
Φλοράλ πουκάμισο με κρόσσια BSB 59,90
Ασύμμετρο λευκό πουκάμισο Lynne 59,90

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα