5+1 tips για να ψωνίσετε έξυπνα στις εκπτώσεις

Εκπτώσεις: μία λέξη, τόσα συναισθήματα. Γιατί οι εκπτώσεις ξεκάθαρα κάνουν την καρδιά μας να χτυπάει πιο γρήγορα. Όλα εκείνα τα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια που χαζεύαμε όλη τη σεζόν πλέον μπορούν να γίνουν δικά μας με πολύ λιγότερα χρήματα. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα πρόβλημα και δεν είναι άλλο από τις ανεξέλεγκτες αγορές που όλοι έχουμε κάνει, δελεαζόμενοι από τις χαμηλές τιμές.crazy shopping, homepage image

Πόσες φορές έχετε αγοράσει κάτι επειδή είναι «σε τιμή ευκαιρίας» και μετά καταλήγετε να μην το φορέσετε ποτέ;  Πολλές, ξέρουμε, για αυτό και θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τις σωστές επιλογές κατά τη διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου. Αν ακολουθήσετε τα παρακάτω tips, αποκλείεται να κάνετε κάποια αγορά που θα μετανιώσετε.

  1. Πριν πάτε βόλτα στα μαγαζιά, φτιάξτε μία λίστα με τα κομμάτια που λείπουν από την ντουλάπα σας και χρειάζεστε πραγματικά. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε να γυρίσετε στο σπίτι με πράγματα που ήδη έχετε ή που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πως θέλετε να φοράτε.
  2. Θέστε στον εαυτό σας τον εξής κανόνα: Θα αγοράσετε μόνο κάτι που είναι στο νούμερό σας και είναι βολικό όταν το δοκιμάσετε. Το να αγοράσετε κάτι με τη σκέψη του «θα ανοίξει όσο το φοράτε» είναι ρίσκο και τις περισσότερες φορές δεν καταλήγει να συμβαίνει.
  3. Δώστε προσοχή στην ποιότητα. Το να επενδύσετε σε κάτι που θα χάσει τη φόρμα του ή θα διαλυθεί μετά από λίγο καιρό δεν αξίζει. Οι εκπτώσεις είναι η τέλεια περίοδος για να αποκτήσετε κομμάτια που θα μπορείτε να φοράτε για πάντα, τα οποία κανονικά θα ήταν εκτός budget για εσάς.
  4. That said, θέστε ένα συγκεκριμένο budget στον εαυτό σας πριν πάτε στα μαγαζιά, ώστε να μην παρασυρθείτε και ξοδέψετε παραπάνω χρήματα από αυτά που μπορείτε όντως να διαθέσετε.
  5. Όταν βρείτε κάτι που σας αρέσει, πριν το αγοράσετε προσπαθήστε να σκεφτείτε τουλάχιστον πέντε σύνολα με αυτό. Αν δεν σας έρχονται ιδέες για να το συνδυάσετε, κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξει να μένει για πάντα στην ντουλάπα σας.
  6. Αν «αντέχετε», περιμένετε μέχρι να περάσει η πρώτη περίοδος των εκπτώσεων, αφού αργότερα τα καταστήματα ρίχνουν κι άλλο τις τιμές τους, με αποτέλεσμα να αγοράζετε κομμάτια με ακόμα λιγότερα χρήματα.

Όσον αφορά στο τελευταίο tip, έχουμε ήδη να σας προτείνουμε ένα brand που τώρα κάνει ακριβώς αυτό: στο site του Tsakiris Mallas οι τιμές έχουν πέσει για δεύτερη φορά και μπορείτε να βρείτε παπούτσια και άλλα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας χωρίς να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα.

Ιδού οι δικές μας προτάσεις για έξυπνες αγορές σε παπούτσια, που θα φορέσετε ξανά και ξανά:

fornarinaΚόκκινα, καστόρινα πέδιλα Fornarina (€50 από €99). Θα τα βρείτε εδώ.

pepe jeansΣομόν sneakers Pepe Jeans (€38 από €75). Θα τα βρείτε εδώ.

bootsΜπεζ, καστόρινα μποτάκια Tsakiris Mallas (€89 από €129). Θα τα βρείτε εδώ.

kendall and kylieΜαύρα, δερμάτινα πέδιλα Kendall + Kylie (€93 από €185). Θα τα βρείτε εδώ.

rose gold pumpsΔερμάτινες μπαλαρίνες Tsakiris Mallas (€59 από €89). Θα τις βρείτε εδώ.

glitterΣομόν γόβες με glitter Exe (€35 από €69). Θα τις βρείτε εδώ.

whiteΛευκές, λουστρίνι γόβες Tsakiris Mallas (€59 από €79). Θα τις βρείτε εδώ.

Δείτε εδώ όλα τα παπούτσια με έκπτωση.

 Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα