5+1 προϊόντα που μυρίζουν τόσο γλυκά που θα θέλετε να τα φάτε

Υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών, όσον αφορά στα αρώματα: εκείνες που αγαπούν αυτά που μυρίζουν φρεσκάδα, καθαριότητα και σαπούνι και εκείνες που προτιμούν τις πιο γλυκές και «ζεστές» μυρωδιές.

I want candy!

Αν ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία, συνεχίστε οπωσδήποτε να διαβάζετε, γιατί παρακάτω θα βρείτε έξι προϊόντα που ξεχωρίζουμε στο InStyle και μυρίζουν τόσο γλυκά που οριακά θα θέλετε να τα φάτε.

Σοκολάτα, βανίλια, καραμέλα, μέλι και διάφορα άλλα γλυκά συστατικά έχουν μετατραπεί σε αρώματα, κρέμες σώματος και προϊόντα για το πρόσωπο, αφήνοντας την πιο υπέροχη μυρωδιά στην επιδερμίδα σας.

Warning: Όσο κι αν μυρίζουν ακριβώς σαν τα guilty pleasures σας, μην τα φάτε. Φορέστε τα και κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

#1: CRÈME BRULEE EAU GOURMANDE, LAURA MERCIER Crème Brûlée, γλυκά

Το άρωμα Crème Brulee Eau Gourmande της LauraMercier (€55,50 τα 50ml) μυρίζει ζεστή καραμέλα, μαλλί της γριάς και βανίλια.

#2: CHOCOLATE BAR, TOO FACED

chocolate bar too faced, γλυκά

Η παλέτα σκιών Chocolate bar της Too Faced (€52,90) είναι εμπλουτισμένη με σκόνη κακάο, κάνοντάς την να μυρίζει σαν κανονική μπάρα σοκολάτας.

#3: BODY DESSERTS ROYAL CHOCOLATE NOURISHING BODY SOUFFLE, NATURA SIBERICABODY DESSERTS ROYAL CHOCOLATE NOURISHING BODY SOUFFLENATURA SIBERICA, γλυκά

Το Body Desserts Royal Chocolate Nourishing Body Souffle της Natura Siberica (€6,49 τα 450ml) θα αφήσει στην επιδερμίδα σας μία γλυκιά μυρωδιά σοκολάτας, ενώ ταυτόχρονα την περιποιείται, κάνοντάς την απαλή και σφριγηλή.

#4: MARSHMALLOW, LIBRARY OF FRAGRANCE

Marshmallow Κολόνια σε σπρέι by Library of Fragrance, γλυκάΗ κολόνια Marshmallow της Library of Fragrance (€23,19 τα 30ml) μυρίζει ακριβώς όπως τα αγαπημένα μας ζαχαρωτά και θα αφήσει στο δέρμα σας την πιο γλυκιά και «ζεστή» μυρωδιά.

#5: ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΝΕΛΑ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ, KORRES

korres, γλυκά

Το ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος Βανίλια Κανέλα της Korres (€7,20 τα 200ml) είναι πιο απολαυστικό κι από τις καραμέλες βουτύρου.

#6: ORGANIC MANUKA HONEY LIP BALM, DR. ORGANICDr_Organic_Manuka_Honey, γλυκά

Το lip balm Organic Manuka Honey του Dr.Organic (€5,45) με βιολογικό μέλι μανούκα, προστατεύει, ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη, αφήνοντας μία ανάλαφρη γεύση μελιού.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα