5+1 αγορές που έκανε η fashion editor πρόσφατα και κοστίζουν ελάχιστα

Κάθε σεζόν κάνω όσο πιο έξυπνο shopping μπορώ. Πολύ λίγοι είναι άλλωστε πλέον αυτοί που μπορούν να ξοδεύουν τεράστια ποσά προκειμένου να γεμίζουν τη γκαρνταρόμπα τους με ρούχα και αξεσουάρ. Η αλήθεια είναι βέβαια πως πλέον, μετά από μερικά χρόνια δουλειάς στον χώρο της μόδας, έχω καταλήξει ότι λίγες είναι οι τάσεις που πραγματικά αξίζουν ένα μεγάλο ποσοστό του μισθού μου, οι περισσότερες είναι εφήμερες και είναι προτιμότερο να μην τις χρυσοπληρώνω. Εδώ λοιπόν θα περιγράψω τα πιο πρόσφατα ψώνια που έκανα και θα εξηγήσω και για ποιον λόγο τα επέλεξα.

zara papoutsiaΑυτά τα ψηλοτάκουνα παπούτσια μου θυμίζουν την Carrie Bradshaw και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο αγαπημένος μου τρόπος για να τα φορέσω είναι με jeans και ένα λευκό T-shirt αλλά ταιριάζουν πραγματικά με όλα. Κοστίζουν 29.95 ευρώ και μπορείτε να τα βρείτε εδώ. 

lino zaraAνέκαθεν μου άρεσε το λινό, οπότε φέτος που είναι τάση είμαι λίγο πιο χαρούμενη.Το συγκεκριμένο πουκάμισο μου θυμίζει το safari trend και μπορεί να φορεθεί και σαν φόρεμα. Το έχω ήδη φορέσει αρκετές φορές, συνδυάζοντάς το με flatforms αλλά και σανδάλια και χρυσά κοσμήματα και το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ, ιδιαίτερα επειδή έχω μαυρίσει και λίγο. Κοστίζει 39.95 και μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

mango foist Υπάρχει κάποιος που δεν έχει αντιληφθεί ότι το πουά είναι ένα από τα επικρατέστερα prints γι’ αυτό το καλοκαίρι; Αν δεν το έχετε φορέσει καλά θα κάνετε να το φορέσετε όσο προλαβαίνετε. Η πιο πρόσφατη αγορά μου είναι αυτή η Mango φούστα η οποία κοστίζει μόλις 25.99 ευρώ και μπορεί να μην είναι διαθέσιμη εδώ, αλλά έχετε τη δυνατότητα να την ψάξετε στο πιο κοντινό σας κατάστημα και να τη συνδυάσετε με πολλά από τα ρούχα που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας.

ikea kalathi

 

Μία από τις αγαπημένες μου αγορές είναι αυτό το ΙΚΕΑ καλάθι για το οποίο άλλωστε σας έχω ξαναμιλήσει. Κοστίζει μόλις 9.99 ευρώ και μπορείτε να αγοράσετε παραπάνω από ένα και να τα διακοσμήσετε με κορδέλες, χάντρες και ό,τι άλλο θέλετε, προκειμένου να δημιουργήσετε τελικά πολλές ψάθινες τσάντες που χωράνε τα πάντα και θα σας βολέψουν πολύ.

hm manio

 

Κάποιοι που με γνωρίζουν προσωπικά θα σπεύσουν να πουν ότι δεν έχω ντροπή πάνω μου. Θα δεχτώ τη μομφή αλλά θα δικαιολογηθώ λέγοντας πως αυτό το μπικίνι είναι τόσο όμορφο που είναι σαν να με φωνάζει να πάω κοντά του. Κοστίζει 34.99 και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Είναι όσο φανταστικό δείχνει στη φωτογραφία.

skoularikia uterque

 

Λατρεύω τα σκουλαρίκια και φέτος στην αγορά υπάρχουν αμέτρητα και πολύ εντυπωσιακά. Αυτά δεν είναι τα πιο οικονομικά που βρήκα αλλά είναι σίγουρα τα πιο ωραία. Κοστίζουν 49 ευρώ και είναι ικανά να κάνουν και το πιο απλό σύνολο να δείχνει υπέροχο. Μπορείτε να τα βρείτε εδώ. 

Ακολουθήστε το instyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα