5 tips για να πετύχετε το “all time classic” look

“Fashion changes, but style endures”, δηλαδή “H μόδα αλλάζει, αλλά το στυλ έχει διάρκεια”, έλεγε η αείμνηστη Coco Chanel. Το θέμα είναι κατά πόσο εμείς οι γυναίκες είμαστε σε θέση, να αντιληφθούμε την μοναδικότητά μας και να τη διατηρήσουμε, όσο κι αν μόδα συνεχίζει να αλλάζει.
Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα προσπαθούσα να διατηρώ τη δική μου ταυτότητα και να κάνω τις τάσεις της μόδας να προσαρμόζονται στα δικά μου μέτρα και σταθμά. Γιατί το καλό με τις τάσεις και τις αλλαγές, είναι ότι «πάντα» διαθέτουν στοιχεία που μπορούν να καλύψουν τα περισσότερα στυλ που κάθε γυναίκα επιθυμεί να υιοθετήσει, διατηρώντας την ταυτότητα της διαχρονικότητας.

Οι παρακάτω συμβουλές σε βοηθήσουν, να είσαι και εσύ all time classic:

1. Απόφυγε τα πολλά trends. Crop tops, neon χρώματα και ό,τι άλλο αναβιώνει στη μόδα κατά καιρούς, σαφώς δεν εννοώ να μην τα φοράς καθόλου, απλά μην επιλέξεις να κάνεις πειρατισμούς και υπερβολές, σε κάτι που ενδεχομένως που δεν είσαι εσύ.

2. Πες, ναι, στα classic cuts! Φορέματα με έναν ώμο, pencil φούστες με το κλασσικό και πολύ θηλυκό σκίσιμο στο πίσω μέρος. Δεν είναι τυχαίο που παραμένουν διαχρονικά κομμάτια, καθώς επιτρέπουν στο σώμα να φανεί όσο χρειάζεται.

3. Δημιούργησε tailor made ρούχα! Όταν ένα ρούχο είναι ραμμένο πάνω σου, δίνει άλλη αίσθηση. Δείχνει αφενός πόσο καλά ξέρεις το σώμα σου και αφετέρου πόσο καλά ξέρεις να επιλέγεις.

4. Πρόσθεσε λίγο simple glamour. To glamorous είναι το στιλ που εμπνέεται από την πολυτέλεια με ένα πιο προσιτό τρόπο. Αυτό μπορεί να γίνει είτε προσθέτοντας ένα κόσμημα, είτε ακόμα και από τον τρόπο που περπατάς, που φέρεσαι, που μιλάς, που αντιμετωπίζεις τους γύρω σου. Από τα πολύ μικρά θα φανεί η διαφορά.

5. Χρόνος και τόπος. Επίλεξε το outift σου ανάλογα με την εποχή και την περίσταση και δεν θα κάνεις ποτέ λάθος.

 

CT’ STYLEPROJECT by Christina Tripodianaki

INSTAGRAM: CT’ STYLEPROJECT

INSTAGRAM: Christina_trip_

 

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα