5 στιλιστικά tips για το πρώτο ραντεβού

Τι θα φορέσετε στο πρώτο ραντεβού; Είναι πιο εύκολο από όσο μπορεί να ακούγεται. Όλη αυτή η προετοιμασία, η αγωνία “αν θα του αρέσω, να μην ντυθώ υπερβολικά, να μην είμαι προκλητική, να μην μιλήσω πολύ, να είμαι προσεκτική σ’ αυτά που λέω” και πόσες ακόμα σκέψεις περνάνε από το μυαλό σας, προκειμένου να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πολλές σκέψεις χωρίς λόγο…ναι χωρίς λόγο! Αρκεί να είστε ο εαυτός σας

Όσον αφορά στο ντύσιμο σας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι το μέρος που σας έχει προτείνει, καθώς από αυτό εξαρτάται και το τι θα βάλετε.

Αν είναι μια απλή βόλτα που θα καταλήξει σε καφέ, προτιμήστε ένα casual chic look, όπως μια πλισέ φούστα με ένα lingerie top σε συνδυασμό με (λευκά) sneakers ή mules. Μην ξεχάσετε ένα ελαφρύ πανωφόρι! Αλλά ακόμη και αν το ξεχάσετε, δεν πειράζει, σίγουρα θα προσφερθεί να σας δώσει το δικό του.

Αν πρόκειται να βγείτε για φαγητό, το μικρό μαύρο φόρεμα θα σας λύσει το πρόβλημα μαζί με τα κλασικά μαύρα πέδιλα, που όλες πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας.

Αν σας προτείνει να πάτε για ποτό, ένα μαύρο cigarette παντελόνι ή μαύρο τζιν, ένα λευκό tank top, δερμάτινο jacket και μαύρα ψηλά πέδιλα, θα αναδείξουν την θηλυκότητά σας.

Αν θελήσει να κάνει τη διαφορά, προτείνοντάς σας να πάτε ένα θέατρο, κάποια έκθεση, μονοήμερη εκδρομή, επιλέξτε παστέλ ήρεμες αποχρώσεις, ώστε να αποφύγετε τις υπερβολές και να είστε πάντοτε κομψές.

 

Βασικά tips που πρέπει πάντα να έχετε στο μυαλό σας:

  1. Πείτε “όχι” στο υπερβολικό μακιγιάζ, γιατί θα αλλοιώσει όλα τα φυσικά σας χαρακτηριστικά
  2. Μαλλιά και νύχια στην εντέλεια! Αλλά τα κρεπαρίσματα, στημένες μπούκλες, υπερβολική λακ, πολλά extensions, σχέδια στα νύχια, είναι παντελώς περιττά.
  3. Αποφύγετε να ασχολείστε πολύ με τον εαυτό σας, ενώ μιλάτε μαζί του, μην προσπαθείτε διαρκώς να θέλετε να διορθώνετε κάτι πάνω σας.
  4. Το προκλητικό ντύσιμο δεν είναι αυτό που θα τον εξιτάρει, αντίθετα ένα κομψό look είναι πιο γοητευτικό.
  5. Το χαμόγελο και η αυθεντικότητά σας είναι αυτά που τον αφοπλίσουν!

 

CT’ STYLEPROJECT by Christina Tripodianaki

INSTAGRAM: CT’ STYLEPROJECT

INSTAGRAM: Christina_trip_

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα