Νέα

5 σοβαρές ενδείξεις πως του περνάτε εντελώς απαρατήρητη

Απλά ...δεν σας γουστάρει! 

Ανθή Μιμηγιάννη

Ανθή Μιμηγιάννη

He's Just Not That Into You, homepage image, 600*600

Είναι γεγονός! Πολλές φορές δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε αλλά όσες δικαιολογίες και αν φέρουμε στο μυαλό μας, η αλήθεια είναι μία: απλώς δεν μας γουστάρει! Δεν είναι κακό. Αντίθετα, γίνεται για το καλό μας και θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε πως μια τέτοιου είδους απόρριψη, ίσως και να μας φέρει πιο κοντά στο άλλο μας μισό. Διαβάστε παρακάτω 5 σοβαρά σημάδια που δείχνουν πως ενδιαφέρεται το πρόσωπο.

Δεν σας προτείνει ποτέ να βγείτε οι δυο σας

Θέλει πάντα να είναι και κάποιος άλλος στην παρέα όχι γιατί ντρέπεται να είναι μόνος μαζί σας λόγω αμηχανίας αλλά πιθανότατα πλήττει, έχει καταλάβει τα αισθήματα που τρέφετε για εκείνον και θέλει να αποφύγει να βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Το μήνυμα που δεν ήρθε ποτέ

Είναι αστείο να θεωρείται πως δεν βρίσκει χρόνο να απαντήσει στο μήνυμα που του στείλατε ή να πιστεύετε πως δεν το είδε ή του έκοψαν το τηλέφωνο. Όταν ένας άντρας θέλει, βρίσκει το χρόνο να απαντήσει και φυσικά… να είναι εκείνος ο οποίος θα στείλει πρώτος το μήνυμα.

Ζητάει συμβουλές για το γυναικείο φύλο

Όχι! Δεν το κάνει για να μάθει πώς να σας ρίξει, ούτε για να σας κάνει να ζηλέψετε. Θέλει κάποια άλλη και απλώς… θέλει την συμβουλή σας.

Δεν κερνάει ποτέ

Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς ή οικονομικής κρίσης. Όταν ένας άντρας θέλει μια γυναίκα βρίσκει τον τρόπο -ακόμη και δυσκολεύεται οικονομικά, να την κεράσει το ποτό ακόμη και αν χρειαστεί να δανειστεί από συγγενείς και φίλους.

Δεν σας κοιτάει ποτέ ερωτικά και ούτε παρατηρεί τις αλλαγές σας

Ακόμη και αν περνάτε άπειρες ώρες μαζί δεν σας κοιτάει με το λάγνο βλέμμα που σας κοιτούσε ο πρώην σας. Επιπλέον όποια αλλαγή στην εμφάνισή σας τον αφήνει παγερά αδιάφορο.

Διαβάστε ακόμη: 

Η Sofia Vergara έκανε μία δήλωση για το σώμα της που δεν περιμέναμε

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Ανθή Μιμηγιάννη