5 χρώματα για να φορέσετε τώρα που έχετε μαυρίσει

Ένα από τα πολλά ωραία που έχει το καλοκαίρι είναι ότι μαυρίζουμε. Φυσικά μιλάμε για το απλό μαύρισμα, γι’ αυτό που γίνεται με σύνεση, φορώντας αντιηλιακό, χωρίς κάψιμο και χωρίς ατελείωτες ώρες στο σολάριουμ που έχουν σαν αποτέλεσμα μια πορτοκαλί επιδερμίδα, που sorry αλλά δεν πάει σε κανέναν κορίτσια. Αφού λοιπόν καθίσατε λίγο στον ήλιο, ή αποκτήσατε αυτο το σοκολατί χρώμα μπαινοβγαίνοντας στη θάλασσα ή/και στην πισίνα, το πιο πιθανό είναι να νιώθετε πιο όμορφη, πιο ανάλαφρη και πιο ελκυστική. Και καλά κάνετε. Γι’ αυτό εμείς θα σας πούμε εδώ ποια χρώματα να προτιμήσετε περισσότερο τώρα που έχει φύγει από πάνω σας το εκρού του νεκρού και που μοιάζετε λίγο παραπάνω με εξωτική καλλονή.

hm forema

 

To κίτρινο, που είναι και τάση φέτος, είναι μία από τις πιο ωραίες αποχρώσεις που δυστυχώς μας χλωμιάζουν. Έτσι αν φοβάστε να το φορέσετε πριν σας δει ο ήλιος, τώρα μπορείτε να το εντάξετε και με το παραπάνω στο καθημερινό σας ντύσιμο. Θα σας πηγαίνει σίγουρα και θα αναδείξει τέλεια το μαύρισμά σας. Στη φωτογραφία: φόρεμα H&M, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

Στιγμιότυπο 2018-06-10, 12.25.22 μμ

 

Συγγενής απόχρωση με την προηγούμενη, το μουσταρδί είναι ακόμα ένα που μπορείτε να φορέσετε άφοβα μόλις μαυρίσετε. Δοκιμάστε να το συνδυάσετε με καφέ αξεσουάρ ή και με χρυσά στις βραδινές σας εμφανίσεις και θα δείτε πόσο δίκιο έχουμε. Στη φωτογραφία: καφτάνι BSB, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

lino forema zara

 

To λευκό είναι τέλειο για κάθε εποχή του χρόνου. Το καλοκαίρι όμως είναι ακόμα καλύτερο. Αυτή τη σεζόν προτιμήστε το σε λινό και θα είστε υπέροχη, ιδιαίτερα τώρα που η επιδερμίδα σας έχει πάρει αυτή την ωραία, ηλιοκαμμένη απόχρωση. Στη φωτογραφία: λινό φόρεμα Zara, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

axel foremaΙδανικό για όλες αυτές τις περιστάσεις που θέλετε να έχετε ένα πιο σοβαρό προφίλ αλλά ταυτόχρονα να είστε καλοκαιρινή. Το καμηλό, το μπεζ και όλες οι αποχρώσεις τους είναι ό,τι πρέπει. Μπορείτε να το συνδυάσετε με χρυσά αξεσουάρ αν θέλετε να το κάνετε λίγο πιο glamorous. Στη φωτογραφία: φόρεμα Axel, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

Στιγμιότυπο 2018-06-10, 12.36.49 μμ

 

Κλείνουμε με το χακί, αυτό το υπέροχο χρώμα που μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει αλλά ταιριάζει ιδανικά με τη σοκολατί απόχρωση που παίρνει το δέρμα σας από τον ήλιο. Δοκιμάστε το όλες τις ώρες της μέρας. Στη φωτογραφία: φόρεμα Mango, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα