4 πολύτιμα styling tips που θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε το στιλ σας

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα με ενδιέφερε να μαθαίνω ποια είναι τα μυστικά του στιλ που ακολουθούν οι αγαπημένες μου fashionistas. Περνούν πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη; Κάνουν τις αγορές τους από συγκεκριμένα καταστήματα; Ποια είναι τα αγαπημένα τους κομμάτια; Και τέλος ποια σε ποια styling tips ακολουθούν πιστά; Μετά από αρκετή έρευνα και αφού έχω διαβάσει πολλά κείμενα μόδα κατέληξα πως οι περισσότερες fashionistas ακολουθούν τα παρακάτω tips.

 

Επενδύστε σε κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους

Αυτή είναι μία από τις πιο χρήσιμες και πολύτιμες συμβουλές που υποστηρίζουν οι γυναίκες με αυθεντικό στιλ. Ειδικά αυτή την εποχή, που οι σύγχρονες γυναίκες έχουν ένα γεμάτο πρόγραμμα με υποχρεώσεις, αλλά επιθυμούν να προσθέτουν στην καθημερινότητα τους και κάποιες ώρες διασκέδασης, χρειάζεται να έχουν μία ντουλάπα γεμάτη με πολυχρηστικά κομμάτια. Ένα maxi φόρεμα μπορεί να μετατραπεί πολύ εύκολα σε maxi φούστα εάν προσθέσετε από επάνω μία μπλούζα ή ένα πουκάμισο, ενώ μία ολόσωμη φόρμα μπορεί να φορεθεί κάθε στιγμή της ημέρας με άπειρους τρόπους. Σε κάθε περίπτωση κάντε διάφορους πειραματισμούς μέχρι να βρείτε τι ταιριάζει σε εσάς. Και κάπως έτσι και θα ανακαλύψετε το προσωπικό σας στιλ και θα δημιουργείτε εύκολα all day looks.

 

View this post on Instagram

 

by @sandrasemburg | #toteme #khaite #gabrielahearst #deitas #sophiebuhai #sandrasemburg

A post shared by Anina Heé (@anina.hee) on

Ψωνίστε… απλά

Όσο fashionista και αν νιώθετε κάθε φορά που φοράτε ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι ή μία από τις πιο hot τάσεις της εκάστοτε εποχής, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την κομψότητα που μας προσφέρουν κάποια basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Ένα μαύρο blazer και ένα denim παντελόνι, ένα μαύρο πουκάμισο και μία nude καμπαρντίνα είναι μερικά μόλις κομμάτια που αξίζει να βρίσκονται στη ντουλάπα σας κάθε εποχή του χρόνου.

 

View this post on Instagram

 

??? #lfw #celine #saintlaurent #gianvitorossi #netaporter | by #sandrasemburg

A post shared by Anina Heé (@anina.hee) on

Μην παραλείπετε να φοράτε αξεσουάρ και κοσμήματα

Σκουλαρίκια, κολιέ και δαχτυλίδια, τσάντες, παπούτσια και φουλάρια. Η μόδα για τις γυναίκες θα πρέπει να είναι μία πολύ διασκεδαστική διαδικασία, ενώ τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσουν τα looks σας χαρακτήρα.

 

View this post on Instagram

 

No Black Friday impulsiveness over here as currently saving up for when this baby hits the store #prada #ss19

A post shared by Anina Heé (@anina.hee) on

Βρείτε τη δική σας «στολή»

Όσο ωραίο και αν είναι να δοκιμάζουμε νέες τάσεις και συνδυασμούς –και πρέπει να το κάνουμε-, πάντα η πρώτη μας επιλογή κάθε φορά που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε θα είναι τα ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα κάθε στιγμή. Τα κομμάτια αυτά είναι διαφορετικά για την καθεμία από εμάς και ίσως μας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο να ανακαλύψουμε ποια είναι αυτά, ωστόσο από εκείνη την στιγμή και μετά όλα θα γίνουν πιο εύκολα για εμάς. Μπορεί να λατρεύετε τις φούστες ή τα φορέματα, τα denim ή τα μαύρα παντελόνια και τα πουκάμισα. Όποια και αν είναι τα αγαπημένα σας κομμάτια, βρείτε τα, επενδύστε σε αυτά και κάπως έτσι θα έχετε δημιουργήσει τη δική σας «στολή».

 

View this post on Instagram

 

Back home via @badlands.journal link in bio | photography by @sandrasemburg | #goldsign #joseph #dior

A post shared by Anina Heé (@anina.hee) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα