4 casual chic σύνολα ιδανικά για το Πάσχα από τη Freddy

Όσο περισσότερο πλησιάζει το Πάσχα τόσο περισσότερο αναζητούμε νέους τρόπους για να δημιουργήσουμε looks που θα μας κάνουν να λάμψουμε τις ημέρες των εορτών! Τη λύση μας προσφέρει για ακόμα μία φορά το αγαπημένο μας brand Freddy, με τόσες πολλές επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και την πιο απαιτητική fashionista.

Έτσι οι πρώτες διακοπές πριν το καλοκαίρι θα μας βρουν έτοιμες για να φτιάξουμε τι βαλίτσα μας για προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος.

Μάλιστα, ακόμα και αν σας προβληματίζει ο άστατος ανοιξιάτικος καιρός και δεν ξέρετε τι ρούχα να πάρετε μαζί σας, η Freddy σας προτείνει:

 

Ταξιδεύοντας

O No1 στόχος μας κάθε φορά που δημιουργούμε ένα look ταξιδιού είναι η άνεση! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να χάσουμε και τη θηλυκότητα μας. Συνδυάστε μία μεταξωτή παντελόνα με ένα αμάνικο T-shirt Freddy και ολοκληρώστε το σύνολο σας με ένα ζευγάρι sneakers της επιλογής σας! Αυτό το outfit θα γίνει το αγαπημένο σας για κάθε ταξίδι.

 

The Jacket

Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, ένα jacket σίγουρα είναι το πρώτο πράγμα που μπαίνει στη βαλίτσα. Σε αυτή την εξόρμηση μάλιστα, χρειάζεστε ένα jacket που να είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε περίσταση. Για τις casual chic εμφανίσεις σας επιλέξτε ένα χρυσό jacket με διχρωμία στα μανίκια. Αν βέβαια θέλετε να πειραματιστείτε λίγο περισσότερο με το στιλ σας, το jacket με τις μεταλλικές επωμίδες στους ώμους είναι ιδανικό για εσάς.

 

Για την Ανάσταση

Το all time classic αγαπημένο μας λευκό είναι μία από τις πιο elegant και chic επιλογές που μπορείτε να κάνετε για το βράδυ της Ανάστασης. Επιλέξτε το ειδικό WR.UP παντελόνι Freddy που χάρη στην ειδική τεχνολογία που διαθέτει αναδεικνύει τέλεια της καμπύλες κάθε γυναίκας. Μπορείτε να το συνδυάσετε τόσο με ψηλοτάκουνα όσο και flat παπούτσια ανάλογα με τη διάθεση και το πρόγραμμα σας.  Μια λευκή μπλούζα με λεπτομέρειες δαντέλας στην πλάτη θα αναβαθμίσει στη στιγμή το στυλ σας!

 

Για την Κυριακή του Πάσχα

Αυτή η ημέρα ενδείκνυται για ένα casual και πολύ cool σύνολο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να χάσουμε τη θηλυκότητα και το sexiness που κρύβουμε μέσα μας. Τι καλύτερο λοιπόν από το να δημιουργήσουμε ένα black & white σύνολο; Επιλέξτε ένα λευκό Τ-Shirt Freddy που μπορεί να φορεθεί μέσα από το ψηλόμεσο μαύρο WR.UP παντελόνι. Οι ειδικές ραφές του σμιλεύουν τέλεια κάθε σώμα και σε συνδυασμό με τις λευκές πέρλες σαν λεπτομέρεια θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Αυτά είναι λοιπόν τα καλύτερα casual chic σύνολα που μπορείτε να δημιουργήσετε αυτές τις ημέρες, χωρίς να χρειάζεται να περάσετε άπειρες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη και την ανοιχτή ντουλάπα για να είστε κομψή και γοητευτική.

Απολαύστε ξέγνοιαστες τις ημέρες τω διακοπών σας με την ιταλική φινέτσα της Freddy.

Επισκεφτείτε το αποκλειστικό κατάστημα της Freddy  @Golden Hall και αποκτήστε το αγαπημένο σας σύνολο.

Mείνετε συντονισμένες στις σελίδες της Freddy στο facebook και στο instagram

Discover more @ https://freddy.gr/

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα