3+1 genius beauty hacks που θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη
Pixelformula

Είναι κάποια πράγματα στον beautόκοσμο που είναι τόσο, μα τόσο εκνευριστικά. Για παράδειγμα όταν καταλήγουμε να βάφουμε το μισό μας δάχτυλο όταν ξεκάθαρα στοχεύαμε μόνο για το νύχι μας ή όταν βλέπουμε πως το σωληνάριο με την αγαπημένη μας κρέμα έχει ακόμα μέσα ποσότητα, αλλά αυτή αρνείται να βγει. Αυτά λοιπόν τα εκνευριστικά πράγματα –και μερικά ακόμα- μπορούν να μην είναι καθόλου εκνευριστικά αν ακολουθήσετε τα παρακάτω beauty hacks.

Πρόβλημα: “Μα το βλέπω δεν έχει τελειώσει”

Αυτό που συμβαίνει σε όλα τα προϊόντα που βρίσκονται μέσα σε σωληνάριο γίνεται οριακά αστείο. Το σηκώνουμε στο φως, βλέπουμε ξεκάθαρα πως έχει μέσα και δεν μπορούμε να το βγάλουμε. Τι λέμε σε αυτή την περίπτωση; Κόψτε το! Κόψτε το σωληνάριο είτε πρόκειται για foundation, αφρόλουτρο, κρέμα ή ότι άλλο και μεταφέρετε το προϊόν σε ένα δοχείο με καπάκι (να γιατί δεν πετάμε τα παλιά βαζάκια από κρέμες). Το πόσο προϊόν παραλίγο να πετάξετε θα σας εντυπωσιάσει!

Πρόβλημα: “Τα μαλλιά μου φριζάρουν ό, τι και να κάνω”

Λουστήκατε σωστά, βάλατε προϊόντα κάνατε ό, τι μπορούσατε αλλά η καταραμένη ανοιξιάτικη υγρασία δεν πτοείται. Τι να κάνετε; Σκουπίστε τα μαλλιά σας με ένα βαμβακερό t-shirt! Κι όμως, η πετσέτα σας δημιουργεί τριβή, η τριβή ανοίγει τα λέπια της τρίχας και έτσι η υγρασία κάνει τη σκοτεινή μαγεία της ώστε να σας μεταμορφώσει σε afro queen. Το t-shirt περιορίζει την τριβή και αν το κάνετε δεν θα ξαναπιάσετε πετσέτα στα χέρια σας.

Πρόβλημα: “Βάφω και τα πετσάκια στα νύχια μου”

Κλασικό πρόβλημα που συμβαίνει σε όλες μας. Αν είχαμε όλες τόσο σταθερό χέρι θα είχε γεμίσει ο κόσμος χειρούργους. Ξέρουμε όμως τι πρέπει να κάνετε, πρέπει απλά να βάλετε λίγο lip balm στις παρονυχίδες σας πριν ξεκινήσετε το βάψιμο. Βλέπετε, το lip balm είναι λιπαρό και το βερνίκι δεν κολλάει επάνω σε οτιδήποτε λιπαρό (γι’ αυτό πρέπει να σκουπίζετε την επιφάνεια του νυχιού με ασετόν πριν βάψετε). Ακόμα λοιπόν και αν ξεφύγετε από τα όρια του νυχιού το βερνίκι δεν θα κολλήσει στο δέρμα σας και θα το αφαιρέσετε με λίγο νερό.

Πρόβλημα: “H mascara ξεράθηκε”

Αν η mascara σας έχει ξεραθεί, αλλά δεν έχει πετρώσει σε απροχώρητο σημείο, υπάρχει τρόπος να την επαναφέρετε στη ζωή. Απλά βάλτε σε ένα φλιτζάνι ζεστό -ΟΧΙ ΒΡΑΣΤΟ- νερό και αφήστε την εκεί για 20 λεπτά. Η φόρμουλα θα ξαναγίνει κρεμώδης και αν της προσθέσετε μερικές σταγόνες φυσιολογικό ορό θα γίνει σαν καινούργια.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα