3 έξυπνοι τρόποι για να διατηρήσεις τα φυτά σου
Instagram @urzadzamy.pl

Πολλές φορές τα φυτά εσωτερικού χώρου μαραίνονται αν δεν τους παρέχουμε την σωστή φροντίδα. Για αυτό το Blossom, ο λογαριασμός στο Instagram με DIY συμβουλές, έφτιαξε ένα βίντεο που δείχνει πώς να διατηρήσουμε τα φυτά μας με προϊόντα που έχουμε ήδη στο σπίτι. 

 

View this post on Instagram

 

You will wet your plants with these unusual gardening hacks!

A post shared by Blossom (@blossom) on

1.Χρησιμοποιείστε χωνάκια παγωτού  

Βάλτε μέσα σε χωνάκι παγωτού τους σπόρους με λίγο χώμα σε μια γλάστρα. Το χωνάκι βοηθάει στην γρήγορη ανάπτυξη των σπόρων. Ο κώνος- αφού οι σπόροι έχουν ανθίσει- τοποθετείται σε μεγαλύτερη γλάστρα σε εξωτερικό χώρο, όπου αποσυντίθεται φυσικά. 

2.Φυτέψτε φρέσκα κρεμμύδια σε αυγοθήκη 

Αντί να πετάξετε τα μαραμένα φρέσκα κρεμμύδια μπορείτε να τα φυτέψετε σε μια αυγοθήκη και να ξαναφυτρώσουν. Aνοίξτε μια τρύπα από την κάτω μεριά της αυγοθήκης και τοποθετείστε τα φρέσκα κρεμμύδια. Προσέξτε ώστε να υπάρχει νερό στον πάτο.Τότε,θα δείτε να φυτρώνουν τα φρέσκα κρεμμύδια μέσα σε μια νύχτα. 

3.Τα σκουριασμένα καρφιά βοηθάνε στην αναζωογόνηση των φυτών 

Τα σκουριασμένα καρφιά δεν χρειάζετε να τα πετάξετε στα σκουπίδια, χρησιμοποιείστε τα για τα φυτά σας. Απλά τοποθετείστε τα σκουριασμένα καρφιά σε ένα μπουκάλι με νερό και αφήστε το για μερικές μέρες μέχρι να αποκτήσει ένα καφέ χρώμα. Μετά ποτίστε τα μαραμένα σας φυτά με το νερό και θα δείτε τα φύλλα τους να παίρνουν ξανά το πράσινο τους χρώμα. 

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα