13+1 iconic looks! Αυτοί είναι οι πιο κομψοί celebrities του 2018

Λίγες ημέρες πριν πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου, τα βραβεία Oscar, το People.com δημιούργησε μία λίστα με τα πιο iconic looks που έκαναν οι celebrities στο κόκκινο χαλί τη χρονιά που πέρασε.

Από την Emma Stone και την Julia Roberts μέχρι τον Timothée Chalamet και τον Jeff Goldblum, αυτοί οι αστέρες του Hollywood μας απασχόλησαν όχι μόνο με το ταλέντο τους, αλλά και με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Lupita Nyong’o

Η 35χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας Black Panther, Lupita Nyong’o σχεδόν με κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί κερδίζει τα καλύτερα σχόλια από τους κριτικούς μόδας. Ένας από τους λόγους που την έχουμε ξεχωρίσει είναι πως τολμά και πειραματίζεται με το στιλ της επιλέγοντας τόσο διαφορετικές γραμμές όσο και εντυπωσιακές αποχρώσεις.

Instagram @lupitanyongo
Instagram @lupitanyongo

Tracee Ellis Ross

Έχει κληρονομίσει την αγάπη της για τη μόδα από την μητέρα της Diana Ross, έκλεψε τις εντυπώσεις στην ταινία Black-ish star, ενώ είναι μία από τις ηθοποιούς που αγαπούν τα avant garde φορέματα. Η Tracee Ellis Ross φέτος μας απασχόλησε όχι μόνο με το ταλέντο της στην ηθοποιία αλλά και με τις στιλιστικές της επιλογές. Άρα δικαιωματικά τις ανήκει μία θέση στην λίστα με τις πιο καλοντυμένες celebrities.

Instagram @vividluxury
Instagram @vividluxury

Emma Stone

Κάθε χρόνος που παιρνάει, η Emma Stone αποδεικνύει πως έχει αναπτύξει στο έπακρο το προσωπικό της στιλ, γνωρίζει πλέον τι της ταιριάζει και τι όχι, έτσι κάθε φορά που την βλέπουμε να διασχίζει το κόκκινο χαλί μόνο θετικά σχόλια μπορούμε να κάνουμε.

Instagram @Emmastonepictures
Instagram @Emmastonepictures

Emily Blunt

Αν προσπαθούσαμε να επιλέξουμε μόνο μία αγαπημένη μας εμφάνιση της Emily Blunt, είμαστε σίγουροι πως θα δυσκολευόμασταν αρκετά. Η ηθοποιός φέτος μας χάρισε πολλά iconic looks, που θα τα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα.

Instagram @Emily.bluntt
Instagram @Emily.bluntt

Nicole Kidman

«Είναι σαν όνειρα που συνδέονται με τη μόδα»: Αυτό είναι δηλώσει η πρωταγωνίστρια για τις στιλιστικές επιλογές που έκανε τη χρονιά που πέρασε. Και εμείς θα συμφωνήσουμε απολύτως μαζί της, καθώς η πλειοψηφία των looks της ήταν άκρως εντυπωσιακά.

Instagram @Nikolekdaily
Instagram @Nikolekdaily

Kacey Musgraves

Η βραβευμένη με βραβείο Grammy, Kacey έχει αποφασίσει πως θα μείνει πιστή στο προσωπικό της στιλ και δεν θα παρασύρεται από τις τάσεις της εποχής. Δε επιλέγει να κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις, ιδιαίτερα makeup looks ή χτενίσματα και σίγουρα δεν φορά πολύ προκλητικά ρούχα. Η στιλίστρια της μάλιστα υποστηρίζει πως είναι τόσο ταλαντούχα που δεν χρειάζεται να φορά κάτι κραυγαλέο. Η τραγουδίστρια και συνθέτης προτιμά πιο all time classic επιλογές, έτσι της ανήκει μία θέση σε αυτή τη λίστα.

Instagram @Kmusgravesph
Instagram @Kmusgravesph

Constance Wu

Η εξέλιξη του στιλ της Constance Wu είναι θεαματική. Από το κορίτσι της διπλανής πόρτας μετατράπηκε σε μία fashionista που μας προσφέρει άπλετη έμπνευση.

Instagram @Constancewu
Instagram @Constancewu

Rihanna

Αν υπάρχει ένα στοιχείο που κάνει την Rihanna να ξεχωρίσει είναι πως τολμάει και πειραματίζεται πολύ. Τόσο με το στιλ της όσο και εν γένει με την εμφάνιση της.

Instagram @Badgalriri
Instagram @Badgalriri

Amber Heard

Η Amber Heard αγαπά τα φορέματα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της με τον πιο θηλυκό τρόπο, το κόκκινο κραγιόν και τα vamp χτενίσματα. Αυτοί οι λόγοι είναι αρκετοί για να αγαπήσουμε το στιλ της.

Istagram @ali__collins
Istagram @ali__collins

Julia Roberts

Με εμπειρία αρκετών χρόνων με εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, η Julia Roberts μπορούμε να πούμε πως έχει πειραματιστεί αρκετά. Εν τέλει μετά από πολλές δοκιμές, η ηθοποιός κατέληξε πως προτιμά το minimal στιλ και εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί της.

Instagram @Juliaroberrts
Instagram @Juliaroberrts

Timothée Chalamet

Από έντονες αποχρώσεις και μοτίβα μέχρι κοστούμια με κεντήματα, ο Timothée Chalamet μπορούμε να πούμε πως έχει πειραματιστεί αρκετά με το στιλ του. «Μου αρέσει να φοράω cool ρούχα που έχουν σχεδιάσει σχεδιαστές από όλο τον κόσμο» έχει δηλώσει ο 23χρονος ηθοποιός.

Instagram @Timmyspeach
Instagram @Timmyspeach

Donald Glover

Ο ηθοποιός και μουσικός, Donald Glover αγαπά τις δημιουργίες με 70s vibes, τα statement jackets και τα πουλόβερ με ιδιαίτερα patterns. Η στιλίστρια του, Ilaria Urbinati μάλιστα έχει δηλώσει πως δεν του αρέσει να πολυσκέφτεται τα πράγματα, αν του αρέσει κάτι το φοράει και απλώς ζει τη στιγμή.

Instagram @Gotsoulevents
Instagram @Gotsoulevents

Jeff Goldblum

Πριν πέντε χρόνια ο ηθοποιός και μουσικός της τζαζ, Jeff, ζήτησε από τον στιλίστα Andrew Vottero να τον βοηθήσει να εξελίξει το στιλ του. Εκείνος δέχτηκε και όχι μόνο τον βοήθησε σε αυτό, αλλά άλλαξε ολοκληρωτικά το στιλ του καλλιτέχνη και τον βοήθησε να χαλαρώσει και να πειραματιστεί με χρώματα και υφές που δεν είχε δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

Instagram @Jeffgoldblum
Instagram @Jeffgoldblum

Henry Golding

Κανείς δεν έχει κάνει ένα κοστούμι να φαίνεται τόσο cool και in fashion όσο ο ηθοποιός Henry Golding. Δεν φοβάται να συνδυάσει διαφορετικά χρώματα και υφές, ιδιαίτερα παπιγιόν και πουκάμισα.
Instagram @Henrygolding
Instagram @Henrygolding

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Πηγή: http://www.peoplegreece.com/

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα